NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dilerseniz Kendi Paketinize Kendiniz Türkçeleştirip,Atabilirsiniz. SurvivalGames Plugini'ni Assagidaki Linkten İndirebilirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

survival games filan eklermisin benim ve benim gibiler icin gerekirse estek verebilirim ama zamanım yok o kadar sınavlar filan ben sana mini gamesler yollarım

POLY PAD 9716HD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi Forumlar.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
biliyorum ve 12 ila 15 araı mini games var ve kurabiliyorum sadece plugin paketi ni tam ayarlamak lazipım ama bos zaman yokki

POLY PAD 9716HD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin kadar bizlerde meşgulüz bizim sizlerden tek farkımız zamanımızdan fedakârlık etmek. Biz bunlarla uğraşmayıp ders çalışabilirdik, arkadaşlarımızla, sevgililerimizle gezebilirdik fakat biz enayi gibi oturup bunlarla uğraştık. Beni bu hale getiren tek şey türk halkının tembelliğidir, hazıra konma isteğidir. Ve artık tek hedefim; başladığım işi en iyi bir şekilde bitirmek.
Talebinizi en yakın zamanda değerlendireceğim.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizin kadar bizlerde meşgulüz bizim sizlerden tek farkımız zamanımızdan fedakârlık etmek. Biz bunlarla uğraşmayıp ders çalışabilirdik, arkadaşlarımızla, sevgililerimizle gezebilirdik fakat biz enayi gibi oturup bunlarla uğraştık. Beni bu hale getiren tek şey türk halkının tembelliğidir, hazıra konma isteğidir. Ve artık tek hedefim; başladığım işi en iyi bir şekilde bitirmek.
Talebinizi en yakın zamanda değerlendireceğim.

Cok Haklisiniz..
Bir Sorum Olacak Özelden Veya Skype'tan İlgilenebilirmisiniz Acaba?

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Ben Diyorumki Beraber Çalışalım
Bu teklif sandığın kadar kolay değil. Eğer bir partnerin olacaksa bu partnerin sana tamamen uyum sağlaması ve tamamen düşüncelerine göre hareket etmesini istersin. Fakat bu nerdeyse mümkün değil. Hele birde benim gibi biri için. Ben herşeyi kafamda tamamen planlarım. Yapacağım şeyi ve istediğim şeyi bilerek hareket ediyorum peki ya partnerim benim planıma uymazsa? Projelerim zaten çok yavaş ilerlemekte ve bu hataların her hangi biri gerçekleşirse bu benide projeyide bitirir. Bu tür riskleri göze alamam. Bu sadece bir eklenti paketi. Böyle bir proje için ne bana nede bir başkasına ihtiyacınız var.

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu teklif sandığın kadar kolay değil. Eğer bir partnerin olacaksa bu partnerin sana tamamen uyum sağlaması ve tamamen düşüncelerine göre hareket etmesini istersin. Fakat bu nerdeyse mümkün değil. Hele birde benim gibi biri için. Ben herşeyi kafamda tamamen planlarım. Yapacağım şeyi ve istediğim şeyi bilerek hareket ediyorum peki ya partnerim benim planıma uymazsa? Projelerim zaten çok yavaş ilerlemekte ve bu hataların her hangi biri gerçekleşirse bu benide projeyide bitirir. Bu tür riskleri göze alamam. Bu sadece bir eklenti paketi. Böyle bir proje için ne bana nede bir başkasına ihtiyacınız var.

Lütfen Size Özelden Attigim Mesaji Okurmusunuz? Cevapta Vermiyorsunuz?

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni güncelleme ne zaman çıkar
Paette eğlenecli pluginler olmasını tavsiye ederim çünkü herkes daha farklı plugin istiyor
:D

İpadden gödriyorum hatalıysa çok özür dilerim.

Son düzenleme: