>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
bende sunucuya katıldı ve oyuna katıldı yazıyor plm disable legendarymessages yazıyorum olmuyo
Çünkü pakette "LegendaryMessages" eklentisi sadece ölüm mesajları için kullanılmaktadır.
Eğer sen onu devre dışı bırakırsan, ölüm mesajları artık gelmeyecektir.
Hoş geldin mesajı, "Hosgeldin" adlı eklentide bulunmaktadır.
Pakette iki tane hoş geldin mesajı bulunmakta. Biri oyuncuya gönderilen hoş geldin mesajı (Essentials>motd.txt) bir diğeri ise
Sunucuya oyuncunun katıldığına dair duyuru yollamasıdır (Hosgeldin>config.yml)

RobinLee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çünkü pakette "LegendaryMessages" eklentisi sadece ölüm mesajları için kullanılmaktadır.
Eğer sen onu devre dışı bırakırsan, ölüm mesajları artık gelmeyecektir.
Hoş geldin mesajı, "Hosgeldin" adlı eklentide bulunmaktadır.
Pakette iki tane hoş geldin mesajı bulunmakta. Biri oyuncuya gönderilen hoş geldin mesajı (Essentials>motd.txt) bir diğeri ise
Sunucuya oyuncunun katıldığına dair duyuru yollamasıdır (Hosgeldin>config.yml)
Bu plugin paketinin yeni sürümü ne zaman çıkacak acaba ?

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Paket cok guzel ama serverda /help yazdigimda admin komutlarini goremiyorum. Onun yerine "hosgeldin vs. vs.. " yaziyo bunu nasil kaldirabiliriz
Bide kafa plugini de yukler misin onu bulamadim internette

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zorbey kardesim sana iki sorum olcak simdi 1)serverdeki ram oranini online sayisini performansi gosteren hani yanda bisey olurya onu nasil yapicaz pluginin adi ney ? 2)mesela servere biri ilk defa girdi sunuvuyu ilk girenisin oyuncu adi onu nasil yapicaz servere ilk defa girenlerin adini gostercek ?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Zorbey kardesim sana iki sorum olcak simdi 1)serverdeki ram oranini online sayisini performansi gosteren hani yanda bisey olurya onu nasil yapicaz pluginin adi ney ? 2)mesela servere biri ilk defa girdi sunuvuyu ilk girenisin oyuncu adi onu nasil yapicaz servere ilk defa girenlerin adini gostercek ?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İlk sorunuzda bahsettiğiniz eklenti, ScoreboardStats eklentisidir.
İkinci sorunuz ise, bahsettiğiniz gibi bir eklenti hiç görmedim fakat güzel ve yapılabilir bir eklenti gibi görünüyor.

zWaR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@>>TheLegend<< Kardeşim şimdi sana bir soru ve kesinlikle cevaplamanı bekliyorum...
Ben Senin paketini kullanıyorum ve Server Propertios'da Pvp=True dahi olsa Faction kurmadan adamlarla savaşa giremezsin diyor.
Ben bunu kapatmak istiyorum ve Faction olsada olmasa da pvp açık olsun istiyorum napmam gerek?
factions pluginini icindeki configden pvp var onu false yaparsan herkes klan kurmadan birbirine vurabilir

zWaR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
"disablePVPBetweenNeutralFactions": false,
"disablePVPForFactionlessPlayers": false,

bunlar olması lazım