Ben paketi aldım da hala paket elime ulaşmadı 1 gün oldu maalesef ama yakında atar sonuçta bugün bayramdı işi gücü vardırSize değil@>>TheLegend<< attım mesajı.
Ben paketi aldım da hala paket elime ulaşmadı 1 gün oldu maalesef ama yakında atar sonuçta bugün bayramdı işi gücü vardırSize değil@>>TheLegend<< attım mesajı.
@>>TheLegend<< çokkk önceden beri tanırım o da beni tanır diye düşünüyorum. Survival Plugin paketleri ile az sunucular kurmadık.Ben paketi aldım da hala paket elime ulaşmadı 1 gün oldu maalesef ama yakında atar sonuçta bugün bayramdı işi gücü vardır
Güvenilir birisi şüpem yok bayrama denk geldi işte bizim paket@>>TheLegend<< çokkk önceden beri tanırım o da beni tanır diye düşünüyorum. Survival Plugin paketleri ile az sunucular kurmadık.![]()
Aynen paketimi her şeyi ile ayarlanmış bir şekilde verdi teşekkürler!Yorumlarınızın bildirimleri gelmedi arkadaşlar, yeni görüyorum, ilgilenemedim kusura bakmayın
Herkesin bayramı kutlu olsun, nice mutlu bayramlara,
En yararlı yönünü zaten kendin söylemişsin. Sende inceleyerek öğrenmişsin. Bende zamanında inceleyerek, deneyerek öğrendim.TheLegend hocama saygım var onun paketlerini inceleyerek öğrendim ben birçok şeyi.
ama yine de hazır paketlerin boş sunucu açan insanların sayısını çoğalttığını düşünüyorum. Ne kullandığını bile bilmeyen iqless bir kitle dünyanın en iyi paketini kullansa bile bi iş beceremez.
Bende o ligdenimEn yararlı yönünü zaten kendin söylemişsin. Sende inceleyerek öğrenmişsin. Bende zamanında inceleyerek, deneyerek öğrendim.
Senin ve benim gibi şu an kendi eklentisini yazabilen yüzlerce insan var, zamanında tek bir plugin paketi incelemesiyle başlayan.
Çok iyi dedin"Profesyonel" birisinin ipleri ele alması gerçekten çok güzel.![]()
Her şeyi ile dahil muhteşem bir paket ve tamamen hazır 3 map ile beraber HAZIR SUNUCU sadece 30tl
Diğer paketlerin fiyatını ve bu paketin farkını çoktan biliyorsunuz, neyi bekliyorsunuz!