>>THELEGEND<< [v7] Plugin Paketleri FACTIONS, SKYBLOCK, SURVIVAL - Sorunsuz ve hatasız piyasanın en iyi paketleri! - Her şeyi ile hazır devasa 3 MAP!

ArrowAlperen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paketi Satın Aldım Müthiş!
Şunu Söylemeliyim Ki Direk Satın Alın! SkyBlock Satın Aldım! :1:
Bu arada 3'ü 30 tl değil Tanesi 30 tl yani skyblock alcak iseniz 30 tl faction alcak iseniz 30 tl ya da survival alcaksanız 30 tl vermeniz lazım yanlış anlayanlar var sanırsam :jelo:
ip verebilirmisiniz?

ArrowAlperen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Müşterinin ucuza aldığı ürünün beklediğinden daha güzel çıkıp bana yazması, benim için yeter, tanımlamak ona kalmış.
bu arada paket güzelde özel bir eklenti yokmu tamam anladım senin eklentilerin var güzelde zaten ücretsizinide paylaşmışsın özel bir plıugin varmı içinde mesela rank pluginini , sohbet gardiyanın dışında zaten onlar mevcut internette

Son düzenleme:

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
bu arada paket güzelde özel bir eklenti yokmu tamam anladım senin eklentilerin var güzelde zaten ücretsizinide paylaşmışsın özel bir plıugin varmı içinde mesela rank pluginini , sohbet gardiyanın dışında zaten onlar mevcut internette
Paket içerisinde kendime ait yaklaşık 18 adet pluginim var, bir eksik görürsem kendim bir yazar kapatırım, bu şekilde daha emin oluyorum. Paketten pakete bu sayı değişkenlik gösterebiliyor. Bazıları Skyblock, Factions özel veya Survival özel olabiliyor.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
görev sistemi varmı factionda bide nasıl kalıcı olcak oyuncu .d
İki farklı görev sistemi mevcut tamamen oyuncuya göre şekillendirilmiş. Bir oyuncu bir sunucuda neden kalır? Sevdiği ve eğlendiği için, pakette de bu en yüksek seviyeye çıkarılmaya çalışılmıştır, oyuncu bu paketi kullanan bir sunucuya girdiği zaman çıkmak istememesi.

FortySix

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
%100 Güvenebilirsiniz arkadaşlar. Şahsen arkadaş ile alış verişim olmuştur hayırlı satışlar :) .