THENOVASPOWER > | 1.7 / 1.8 + KÖYLÜ TAKAS| Play.NovasPower.Tk - PVP Oldu!

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Spawna kocaman bayrak yerleştirmişsiniz, helal olsun. Başarılar. Sunucu gelişirse iyi bir şeyler ortaya çıkacaktır.

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam o degilde adam bana sponsor o kadarda olsun ama değilmi ?
Yorumun için teşekürler...

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu arada sebeblerini bilmeden konuşma bence :) bazıları biliyor neden kapandıklarını!
kalitemizi kıskandılar günde 4 kez saldırı aldık 1. novas ondan kapandı 2. yi açtık ondada sorunlar çıktı saldırdılar durmadan bot atılar durmadan ddos atılar biz naptık bunları haketmekle bazı .... ları yüzündenmi bu yorumları alıyorum sunucularımın hepsi bana göre kaliteliydi! ve bunu yorumlardanda anlaya bilirdik ben burada oyuncularımı düşünüyorum her gün yeni bir özelik getiriyorum peki neden ben durmadan saldırı altındayım ????! bunu bana açıkla ve ondan sonra beni yargıla! saygılarımla iyi forumlar dilerim. Bu arada 3 değil 2... :)

YKemal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba AliOfficial. Öncelikler serveriniz gösterdiğiniz üzere mükemmel gözüküyor.Şu ana kadar Türkiye 1.8.x minecraft serverleri pekde iyi olmadı.Neredeyse hepsi Lag sorunu nedeniyle oynanamaz oldu ve kapatıldı.Umarım sizler bu sıkıntılarla karşılaşmassınız.Böyle bir serverin ölüşünü görmek gerçekten canımı yakardı.+Öneri istemişsiniz;
+Drop ve craftlara özel eşyalar eklenebilir.(İskelet kestin ve yere Kadim Yay düştü özellik güç 2 kırılmazlık 1 özel efekt Hız)gibisinden...
+Yeni Zindanlar,kaleler veya köyler haritada oluşturulabilir.
++Önemli istek++: Birçoç sunucuda bulunmayan bir özellik olup en favorilerimdendir ; McMMO eklentisi. bunu görürsem sevineceğimden emin olabilirsiniz. Şimdilik bu kadar. İyi Forumlar...

YKemal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Koruma Alabilirsin :)
Saldırı Almayı Bahane Yapıp Kapatma.
B*tiHos*t'dan Aldıysan Tabii Saldırı yersin ve Direk Çöker.
Burada sunucunun nereden alındığı önemli değil. Bu yaşanan olaylar yalnızca Türk oyuncuların ne kadar kalitesiz oyuncular olduğunu gösterir.Siz(Kesinlikle kişiye yönelik demiyorum bu tür işleri yapan bütün oyuncuları kast ettim)Saldırılarda bulunmazsanız,Kimse de Korunmak zorunda kalmaz...

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Koruma Alabilirsin :)
Saldırı Almayı Bahane Yapıp Kapatma.
B*tiHos*t'dan Aldıysan Tabii Saldırı yersin ve Direk Çöker.
Sana şoyle bir şey soliyeceğim düşün çok saldırı yedin ve sunucunun mapları gitti(CRASH + ITEMLERDE BOZULMA + CHUNK ERROR) sence naparsın sunucuyu kapatırmısın ben sunucuyu +29 kişi cekerken kapattım bu benim zoruma gitmedimi sanıyorsun o stopu cekerken aklımdan bin bir tane soru geçti ya bida dolmasa ya olmasa ben burada tek bir şeyi hedefledim +30 online onuda yapmadım oropsu cocukları yüzünden olmadı ve bu durumdan beni suçluyorsan haklısın kardeşim bir şey demiyecegim sunucuyu açık bırakıp daha berbat olmasını beklemeliydim.. iyi forumlar batihost bence en iyi HOSTLARDAN biri iyi günler... @Batihost

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba AliOfficial. Öncelikler serveriniz gösterdiğiniz üzere mükemmel gözüküyor.Şu ana kadar Türkiye 1.8.x minecraft serverleri pekde iyi olmadı.Neredeyse hepsi Lag sorunu nedeniyle oynanamaz oldu ve kapatıldı.Umarım sizler bu sıkıntılarla karşılaşmassınız.Böyle bir serverin ölüşünü görmek gerçekten canımı yakardı.+Öneri istemişsiniz;
+Drop ve craftlara özel eşyalar eklenebilir.(İskelet kestin ve yere Kadim Yay düştü özellik güç 2 kırılmazlık 1 özel efekt Hız)gibisinden...
+Yeni Zindanlar,kaleler veya köyler haritada oluşturulabilir.
++Önemli istek++: Birç** sunucuda bulunmayan bir özellik olup en favorilerimdendir ; McMMO eklentisi. bunu görürsem sevineceğimden emin olabilirsiniz. Şimdilik bu kadar. İyi Forumlar...
McMMO derken Görevelermi ?

Zeph

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hayır mcmmo plugini level kasmalı falan ordaki leveller ile npc'den item alabiliriz. yaparsanız diğer survival serverlardan farkınız olur.