AliOfficial
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
NO PANIC SERVER ONLINE
Son düzenleme:
? anlamadımBu da neüy!? ???? Kardeşim ne alaka şimdi EMEK Çalmak ? Reklam Yapmak ???
DreamSurvivalı diyorsan o bana sponsor ondan dolayı ipisi var kardeşim benim değil o server..!
BOT'u "BatiHost" mu engelliyecek?Koruma Alabilirsin
Saldırı Almayı Bahane Yapıp Kapatma.
B*tiHos*t'dan Aldıysan Tabii Saldırı yersin ve Direk Çöker.
Burada sunucunun nereden alındığı önemli değil. Bu yaşanan olaylar yalnızca Türk oyuncuların ne kadar kalitesiz oyuncular olduğunu gösterir.Siz(Kesinlikle kişiye yönelik demiyorum bu tür işleri yapan bütün oyuncuları kast ettim)Saldırılarda bulunmazsanız,Kimse de Korunmak zorunda kalmaz...Koruma Alabilirsin
Koruma Alabilirsin
Merhaba AliOfficial. Öncelikler serveriniz gösterdiğiniz üzere mükemmel gözüküyor.Şu ana kadar Türkiye 1.8.x minecraft serverleri pekde iyi olmadı.Neredeyse hepsi Lag sorunu nedeniyle oynanamaz oldu ve kapatıldı.Umarım sizler bu sıkıntılarla karşılaşmassınız.Böyle bir serverin ölüşünü görmek gerçekten canımı yakardı.+Öneri istemişsiniz;
+Drop ve craftlara özel eşyalar eklenebilir.(İskelet kestin ve yere Kadim Yay düştü özellik güç 2 kırılmazlık 1 özel efekt Hız)gibisinden...
+Yeni Zindanlar,kaleler veya köyler haritada oluşturulabilir.
++Önemli istek++: Birç** sunucuda bulunmayan bir özellik olup en favorilerimdendir ; McMMO eklentisi. bunu görürsem sevineceğimden emin olabilirsiniz. Şimdilik bu kadar. İyi Forumlar...