ThePVP Yeni Map

Nasıl?

• Güzel

Kullanılan: 1 50.0%
  • Daha Çok Dene.

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

FieryEgon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün yeni mapimi size sunacağım adı ThePVP 2 kişiliktir.
Ve işte resimler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ve işte link:

Bol Şans[DOUBLEPOST=1392906834,1392906443][/DOUBLEPOST]NOT: Yapacağım arenaların konusunu belirlemek zordu.Unutmayın.Bayağa uğraştım Bi Like (Layk) atarsınız umarım.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe karakter kullanma yazı yazarken mapde.. Değerlendirmem: Amatöre göre gayet iyi..

Edit: Daha çok dene ne demek anlamadığım için (belki daha çok uğraş olabilir) onu seçtim.. :D daha çok uğraş diyorum ben.. Command block falan kullan..

FieryEgon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe karakter kullanma yazı yazarken mapde.. Değerlendirmem: Amatöre göre gayet iyi..

Edit: Daha çok dene ne demek anlamadığım için (belki daha çok uğraş olabilir) onu seçtim.. :D daha çok uğraş diyorum ben.. Command block falan kullan..
Aslında o texture pack'ın bozukluğu... :)[DOUBLEPOST=1392907125,1392907069][/DOUBLEPOST]

Bide zaten Commads Block kullandım

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte bol bol kullan onu diyorum.. Daha çok uğraş derken bunları da bol bol koy yani.. Anlayın yav..