TheStableGamer V3.0 Mod Paketi | Ben Daha İyisini Yapana Dek En İyisi Bu

Paketi Nasıl Buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    53

Tunahan10

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mobların artıgı moduda eklesen güzel olurdu yinede eline saglık indiriyorum :)

Endersnake1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Akılı kardeş çakışan büsürü mod var sen diyosun textrue hatalarını düzelttim insanları kandırma bari

ElectroTheDBZFan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Simdi Sana Birkaç şey Diyeceğim iyi Dinle
  • Herkesin Premiumu Yok.
  • Herkesin Kendine Göre Zevki Vardır Bazıları FTB Ve Technic Sevmez Bunu Sever Yada Tam Tersi.
  • Ftb ve Technic Te Benm Topladıgım Modları Toplayan Bir Paket Yok.
YeterLidir Sanırım :)
bence haklısın çünkü technic tekkit FTB gibi paketlerde dünyadaki her mod yok mesela gammabright technic de ftb de yok[DOUBLEPOST=1369562584,1369562472][/DOUBLEPOST]bence bunun multiplayer serverinide vermeliydin

alp türk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Link pompalanmış :sırıtmak:A:s

NEyyyyy
Akılı kardeş çakışan büsürü mod var sen diyosun textrue hatalarını düzelttim insanları kandırma bari
Cakisan Bir Sürü Mod Var diyosun Configlerde Kac saat Kodları Değiştimi Bilmiyorsun v1.0 i indirseydn ic2 de texture hataları oldugunu anlardın thermal expansion ve steves carts tek kurunca bile texture hatası veriyor modun yapımcısı düzeltemiyorsa ben nasl düzeltiyim
bence haklısın çünkü technic tekkit FTB gibi paketlerde dünyadaki her mod yok mesela gammabright technic de ftb de yok[DOUBLEPOST=1369562584,1369562472][/DOUBLEPOST]bence bunun multiplayer serverinide vermeliydin
teşekkürler

Bthn109

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım bana Redpower 2,Buildcraft ,Gravity gun,Portal Gun,Clay Soldiers , Paintball mod , Timber mod dan oluşan bi paket yaparmısın ?