TheSurvivors Hayatta kalma Oyunum

Ali Emre Azgın

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Henüz Geliştirmekte olduğum TheSurvivors oyunumu Unity dersleri adlı bir kanaldan ders alarak yaptım oyunda çeşitli özellikler var ve oyun için
8 günümü harcadım (sadece hafta sonları internetiim oluyor detaya girmiyim) oyunda çeşitli craftingler var oyunun henüz hayatta kalma tadı yok ancak minecraft ilk çıktığında onunda hayatta kalma hissi verdiği yoktu konuyoa girersem rust gibi diğebiliriz (aynısı değil :D) resim ekleyemediğimden virüs total ve link vericem kaydetme ne yazıkki yok
lütfen yorum atmayı unutmayın güzel olmamışsa bile söyleyin ki güzelleştirmeyi deniyebiliyim 43 görüntülenme var yahu
virüs total
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

link
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Başka link eklersen indirebilirim. Dns değiştirince internet 10 saat kendine gelemiyor.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gayet iyi. Ama blok koyamadım.
Ev aldım koyamadım ateş aldım koyamadım

Ali Emre Azgın

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
şey oyun minecraft değil :D b tuşuna basarak craftı koyabilirsin e tuşu envanteri açar f tuşu ile kırdığın itemi alabilirsin[DOUBLEPOST=1427383738,1427383567][/DOUBLEPOST]ev aldın koyamadın bunun sebebi B tuşuna basmaman b tuşu aldığın itemi koyuyo o evi aldığında yönünü belirlemen için yaptım[DOUBLEPOST=1427544684][/DOUBLEPOST]Güncel