This War of Mine + Geri dönüş

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Videoda da kendimden bahsettiğim için kimsin sen de geri dönüyosun falan yapmanıza gerek yok :D. Zaten pek tanınmayan biriyim ama tanıyan 3 5 kişi dahi kalmış olsa burada, açıklama yapmaya borçlu hissettim kendimi onlar için. Önceden de bir konu açıp video paylaşmıştım ama videoda yeterli şekilde anlatamadığım için daha görülmeden kaldırmıştım videoyu. Şimdi geri dönüşümü anlatım benim için de daha kolay olsun diye bir oyun videosuyla yaptım. Giriş kısmında, ilk 8 buçuk dakika neden 7 ay ara verdiğimi anlatıyorum dileyenler ileri sarıp oyunu izleyebilir dileyenler bu uzun boşluğun sebebini dinleyebilirler. Olumlu yahut olumsuz her türlü yoruma açığım, eskiden beni tanıyan arkadaşlar kaldıysa bilirler zaten onlar bu açıdan beni. Çok uzatmayayım, zevkli bir survival oyun olan This War of Mine ile sizi baş başa bırakayım!

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sesin bi kısık ve tuhaf geliyor gibi. Onun dışında güzel
İlk birkaç saniye bir kısıklık söz konusu evet, ilk video kendi kulaklığımı kullanamadım bilgisayardaki bir problemden ötürü. Yarın paylaşacağım videoda kaliteli bir kulaklık+mikrofon kullanmayı düşünüyorum hallettim gibi problemi. Teşekkür ederim yorumun için ^^

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu yorum youtuberleri ilgilendiriyor genç youtube gurubu kuruyoruz eğer youtuberseniz linkteki videoyu izleyin sizde bize katılın

Link:
Not:bu bir bilgilendirme videosudur

Herhangi bir gruba katılmayı düşünmüyorum, teşekkür ederim yine de teklifin için lakin post.a böyle girmen spam yapmışsın gibi gösteriyor usta.