HayatMucadelesi
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Yaşam stili diye biliyorum, Bozkır Yaşantı daha iyi gidiyor ama : dBu "Thug life" söz kalıbının hip hop a ait olduğunu biliyor musunuz ?
Daha Rap in ne olduğunu bilmeden Thug life yi öğrenmişsiniz...
Doğru, yaşam stilidir. Sokakta yaşam stilidir. Bu da Hip Hop tur.Yaşam stili diye biliyorum, Bozkır Yaşantı daha iyi gidiyor ama : d
çok derin düşünüyorsun burası Türkiye... adama derlerDoğru, yaşam stilidir. Sokakta yaşam stilidir. Bu da Hip Hop tur.
Bu Thug life Snoop Dogg un smoke weed şarkısında daha çok öne çıkmıştır.
Snoop dogg bir hip hopçu. Yani Evinden dışarı bir adım atmamış, dar kot giyen, bir graffiti yapmamış insan bunu söylerse Türkçe Rap ile dalga geçerler.
Bilgi Verdiğin İçin Teşekkürler.Bu "Thug life" söz kalıbının hip hop a ait olduğunu biliyor musunuz ?
Daha Rap in ne olduğunu bilmeden Thug life yi öğrenmişsiniz...
Tug laaaayf.
Müziği Söylermisin Cahalımda :/
Tam Bildirim Geldi Ben Buldum
Türkiyede her önüne gelen stüdyoya gidip kayıt aldırdığı sürece Türkçe Rap gelişmez. Geçen arkadaşım bahsediyor 6-7. sınıf çocukları bile geliyormuş. Yazık. Bir Rock dinleyicisi olarak söylüyorum bunları. No1 dinlerim orası ayrı : dDoğru, yaşam stilidir. Sokakta yaşam stilidir. Bu da Hip Hop tur.
Bu Thug life Snoop Dogg un smoke weed şarkısında daha çok öne çıkmıştır.
Snoop dogg bir hip hopçu. Yani Evinden dışarı bir adım atmamış, dar kot giyen, bir graffiti yapmamış insan bunu söylerse Türkçe Rap ile dalga geçerler.
Bilgi verdiğin için teşekkürler.Türkiyede her önüne gelen stüdyoya gidip kayıt aldırdığı sürece Türkçe Rap gelişmez. Geçen arkadaşım bahsediyor 6-7. sınıf çocukları bile geliyormuş. Yazık. Bir Rock dinleyicisi olarak söylüyorum bunları. No1 dinlerim orası ayrı : d