Thug life olayı hakkında bilgilendirme.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Forumda çoğu kişi bu kalıbı kullanıyor. Kullanırken bunun ne olduğunu tam olarak bilen var mı acaba ?

Thug life bir yaşam tarzıdır. 2pac in bir felsefi akımıdır.

Bazı forum üyeleri rhyme li sözler söyleyerek -Thug life yaptığını sanıyor ?

2Pac in bir rapçi olduğunu biliyor musunuz ? Bunun bir sokak sanatı yani hip-hop olduğunu biliyor musunuz ?
Karşıdaki ile ağız kavgasını bilmeyen, Freestyle yapamayan, Diss e kekoluk diyen, Anime izleyip Tanrıyı öldürdük diyen, durmadan dubstep dinleyen, okuldan başka yere gidemeyen kişiler bunu kullanmasın.

Tabi ben bunu diyerek kullanmanızı engelleyebilir miyim ? Hayır tabi ki. Herkes kullanmakta özgür. Fakat Türkçe rapin gelişmesine çok büyük bir engel koyuyorsunuz.
İyi forumlar.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben okuldan başka yere gidemiyorum , freestyle yapamıyorum , arada diss e kekoluk dediğim oluyor :( Banamı söyledin bunları :(

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kekoluk sayılabilecek dissler var evet. Thug Life'ın cıvığının çıkarıldığı da bir o kadar doğru ama içlerinde güzel olanlar da var. Eğlence amaçlı sonuçta eheh.

Tupac'a sonsuz respect. Rap'e de. Bilgilendirici güzel bir konu olmuş ama olay Türkçe rap'e gelince ben ('Asi Bela' ve benzerleri falan dışında tabi, onlar kekolara giriyor) ciddi anlamda aşırı başarılı olduğunu düşünüyorum. Bkz: Indigo

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Tupac'a sonsuz respect. Rap'e de. Bilgilendirici güzel bir konu olmuş ama olay Türkçe rap'e gelince ben ('Asi Bela' ve benzerleri falan dışında tabi, onlar kekolara giriyor) ciddi anlamda aşırı başarılı olduğunu düşünüyorum. Bkz: Indigo
Türkçe Rap Bu Müzik Güç Demek :aşık:

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Rap'i sadece ego tatmini içın kullanan adam, gelmiş Türk Rap'ini kurtarmaya çalışıyor. İronik.
"Rapte hece ölçüsü" aramaya devam et sen. Her gördüğün rapçiyi Necip Fazıl sanıyorsun. Rap liriğinde hece ölçüsü ara, Sokak sanatı forumlarında eleştir senin başka yerlerinde ölçü ararlar.
Sana şurada 4 bar yazardım da bunu bile gereksiz görüyorum sana.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi

"Rapte hece ölçüsü" aramaya devam et sen. Her gördüğün rapçiyi Necip Fazıl sanıyorsun. Rap liriğinde hece ölçüsü ara, Sokak sanatı forumlarında eleştir senin başka yerlerinde ölçü ararlar.
Sana şurada 4 bar yazardım da bunu bile gereksiz görüyorum sana.
Benim gibi Rap'e ilgisi olmayan birinin Rap'te hece ölçüsü olmadığını bilmemesi normal, fakat Rap ile uğraşan ve Rap'i kurtarmaya çalışan birinin Rap müziğini sadece ego tatmini için kullanarak yerin dibine geçirmesi hiç de normal değil.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim gibi Rap'e ilgisi olmayan birinin Rap'te hece ölçüsü olmadığını bilmemesi normal, fakat Rap ile uğraşan ve Rap'i kurtarmaya çalışan birinin Rap müziğini sadece ego tatmini için kullanarak yerin dibine geçirmesi hiç de normal değil.
Rapte ne yerin dibine geçirir bilir misin ?
Karı kız için rap yapan rapi yerin dibine geçirir.
Çocuksu küfürler eden rapi yerin dibine geçirir.
Sizin gibi kişilerin rap liriklerine eleştiri yapması rapi yerin dibine geçirir.

Müzisyen egolarıyla iş yapar. Ben Rapi hobi amaçlı yaparım.