Ticaret skript'i (Fikirleriniz?)

Bu sistem gereklimi

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi forumlar arkadaşlar,

MMORPG serverların vazgeçilmezi, TİCARET ... birçok ticaret sistemi gördük, fakat kimi aşırı buglu, kimi aşırı karışık. Benim tercihim TÜRKİYE'de açılan sunucular için, Basit arayüzlü ve %0 BUG'lu olmalı diye düşünüyorum. Fakat böyle bir ticaret sistemi maalesef yok.

Bugünlerde yeterince vaktim var, 3-5 gün önce pusula sistemi yapmıştım. Konuya buradan ulaşabilirsiniz ,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.

Bu akşam ise bir ticaret sistemi yapmayı düşünüyorum, fakat bu sizce nasıl olmalıdır.? Arayüzü, Çalışma mantığı, Kullanılabilirliği, Ulaşılabilirliği.. Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar...

Biraz hızlı yayınlıyorum, fakat konuyu dün gece açmayı düşünüyordum açamadım. anca acabildim
Hızlıcana bu kadar yapabildim arkadaşlar, eklenmesini istediklerinizi lütfen yoruma yazınız
Ticaret sistemi V1
HeroesofMinecraft - virtuaL

Son düzenleme:

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
[+] Oyuncuya sağ tıkladıgında diğer oyuncuda sağ tıklasın bir yere ışınlasın, orda ışınlanınca 5 saniye bekleyip menu açılsın

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bugsuz plugini var ne lazım ki daha ?
plugini bilmiyorum ama benim gördüklerim cok karışık dostum ve plugin taraftarı değilim :) plugin bilmedigin için istediğim gibi düzenleyemiyorum
Ticaret.. hmm, oyuncuya sağ tıklayınca istek gitsin karşıdaki kabul edince mt2'deki gibi bir takas ekranı gelsin falan filan.
aynen, eğilerek oyuncuya tıklarsan bi menü cıkıyor zaten arkadaşı ekleme, duello, birlik vb. şeyler var zaten oraya ticereti de koydum
oyuncu ticaret isterse karşı tarafa istek gider kabul ederse ticaret ekranı acılır. bu şekilde düşünüyorum

biraz hızlı tamamlandı arkadaşlar , video :

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
15-20 dk dir hata bulmaya çalışıyorum suan lık yok gibi :) bu arada ticaret esnasında bi oyuncu oyundan cıkar veya sandıgı kapatırsa işlem iptal oluyor ve itemler geri geliyor