TikTok business

SeyhaNk222

Kömür Madencisi
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
anlatmaya gerek yok sanırım
2020-07-20 11_49_17-300$ reklam kredisi alın - tosbaoyunda@gmail.com - Gmail.png

bide tiktokta reklam vermek bana saçma geliyo şahsi görüşüm

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Şu anda en popüler uygulamalardan biri, yani gayet normal.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
çok saçma bir şey bence. tiktokta bulunan insanların akıl seviyesini düşünürsek oradan gelecek kişilerin bir yararı olmaz xd

Daaydreamer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
3
çok saçma bir şey bence. tiktokta bulunan insanların akıl seviyesini düşünürsek oradan gelecek kişilerin bir yararı olmaz xd
Saçmalamışsın. TikTok kullanan insanların tamamının hatta genelinin akıl seviyesi düşük değil. Türkiye'de veya başka ülkelerde üretilen kötü (aka krinç veya her ne dersen) içerikler TikTok kullanan herkesi (veya genelini) düşük seviyeli veya başka bir şey yapmaz. TikTok'ta zaten yabancı içeriklerin geneli kaliteli içerik (Bu arada bu yabancı olmayan tüm içeriklerin kötü olduğu anlamına gelmiyor). Ayrıca TikTok reklamlarından gelecek kullanıcıların çoğu da sadece izlemek için kullananlar olur diye düşünüyorum. Yani krinç tiktokır dediğiniz kişilerden fazla gelmeyecektir tahminimce.

Lütfen sadece insanların eleştirilerine ve dışarıdan gördüklerinize dayanarak konuşmayın. Bir konu hakkında konuşacaksanız ne olduğunu bilin ve kendi düşünceleriniz, eleştirileriniz olsun. Çünkü dışarıdan gördükleriniz ve insanların eleştirileriyle kendi görecekleriniz aynı olmayabilir.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Saçmalamışsın. TikTok kullanan insanların tamamının hatta genelinin akıl seviyesi düşük değil. Türkiye'de veya başka ülkelerde üretilen kötü (aka krinç veya her ne dersen) içerikler TikTok kullanan herkesi (veya genelini) düşük seviyeli veya başka bir şey yapmaz. TikTok'ta zaten yabancı içeriklerin geneli kaliteli içerik (Bu arada bu yabancı olmayan tüm içeriklerin kötü olduğu anlamına gelmiyor). Ayrıca TikTok reklamlarından gelecek kullanıcıların çoğu da sadece izlemek için kullananlar olur diye düşünüyorum. Yani krinç tiktokır dediğiniz kişilerden fazla gelmeyecektir merak etme.

Lütfen sadece insanların eleştirilerine ve dışarıdan gördüklerinize dayanarak konuşmayın. Bir konu hakkında konuşacaksanız ne olduğunu bilin ve kendi düşünceleriniz, eleştirileriniz olsun. Çünkü dışarıdan gördükleriniz ve insanların eleştirileriyle kendi görecekleriniz aynı olmayabilir.
yalnız bunlara bakmadan bile kullanmamamız için bir sürü sebep var .d? veri kaçakçılığı yapıyor adamlar. araştırınca görürsün o olayı.

Daaydreamer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
3
yalnız bunlara bakmadan bile kullanmamamız için bir sürü sebep var .d? veri kaçakçılığı yapıyor adamlar. araştırınca görürsün o olayı.
Veri sızdırdığının kanıtı var mı? Benim bulabildiğim bir kanıt/itiraf yok ve iddialardan ibaret. Ayrıca konumuz TikTok neden kullanmalıyız değil TikTok'u kullananlardı. Yani sana TikTok kullandırtmaya ve kullanman için sebepler bulmaya çalışmıyorum.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Veri sızdırdığının kanıtı var mı? Benim bulabildiğim bir kanıt/itiraf yok ve iddialardan ibaret. Ayrıca konumuz TikTok neden kullanmalıyız değil TikTok'u kullananlardı. Yani sana TikTok kullandırtmaya ve kullanman için sebepler bulmaya çalışmıyorum.
yine de çöp bir yer bana göre.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
yine de çöp bir yer bana göre.
Sadece dışına bakarak yargılama, içine gir bi' bak. Gerçekten işini kaliteli yapanlar var. TikTok kullanmayanlar genellikle Instagram'a atılmış bir sürü saçma sapan videoyu görüyor ve ona göre yargılıyor.

Bu çöp olayınıda sürü psikolojisine dayandırıyorum. Birkaç fazla takipçili "içerik üreticisi" saçma sapan yorumlar yapınca hemen kanıyorsunuz. TikTok sadece Türkiye'den ibaret değil, şahsen izlerken çok eğleniyorum.

bayoreo

the lord of oreos
En iyi cevaplar
11
Sadece dışına bakarak yargılama, içine gir bi' bak. Gerçekten işini kaliteli yapanlar var. TikTok kullanmayanlar genellikle Instagram'a atılmış bir sürü saçma sapan videoyu görüyor ve ona göre yargılıyor.

Bu çöp olayınıda sürü psikolojisine dayandırıyorum. Birkaç fazla takipçili "içerik üreticisi" saçma sapan yorumlar yapınca hemen kanıyorsunuz. TikTok sadece Türkiye'den ibaret değil, şahsen izlerken çok eğleniyorum.

Şimdi şöyle bir şey de var ki, instagramdaki çoğu sayfa "Çeviri" adı altında komik TikTok videolarını paylaşıyor. Sana katılıyorum, TikTok'un yabancı tarafında da cringe kesimler var ancak bu kesim her platformda var.