Timings Değerlerim Normal mi ?

Rycep41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucuda saniye saniye lag oluyor üst üste , timings değerlerine bakayım dedim tek anormal olan SkinRestorer son sürümü yüklü , bunu kaldırsam sunucudaki laglar gider mi ?

Yukarıı:sinsi1:

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
TrainingPvP büyük ihtimal crack ondan olabilir. SkinRestorer'i kaldırıp deneyin birde. Skript kullanımını azaltın hatta hiç kullanmayın. Authme'yi de güncelleyin en güncel olanı "Authme Reloaded" kullanın.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
SkinRestorer her oyuncu girişinde gecikmeye neden oluyor. Bunun dışında full server tick durumu iyi değil tabi buna yapabilecek pek bişeyiniz yok makine değiştirmek dışında. Authme sürümünüz güncel değil AuthMe reloaded kullanmanız lazım fakat eğer AuthmeReloaded'a geçerseniz kayıtlarınızı silmek zorundasınız. Authme büyük lag sebebi. TrainingPvp güncel değil eğer crackliyse kaldırmanı öneririm değilse güncellemelisin.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
SkinsRestorer'ın eski veya yeni sürümlerini yükleyip dene bendede olmuştu.
Arkadaşların dediği gibi TrainingPvP Crackliyse kaldır.
Authme Reloaded kullan 1.7-1.8 sunucun varsa şunu kullan;

Onun dışında kullanmadığın skriptleri kaldır.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
SkinsRestorer'ın eski veya yeni sürümlerini yükleyip dene bendede olmuştu.
Arkadaşların dediği gibi TrainingPvP Crackliyse kaldır.
Authme Reloaded kullan 1.7-1.8 sunucun varsa şunu kullan;

Onun dışında kullanmadığın skriptleri kaldır.
Skriptlerinde lag sorunu yok, SkinsRestorer v12.4.2 bu sürüm arkadaşın kullandığı sürüm ve son sürüm.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Skriptlerinde lag sorunu yok, SkinsRestorer v12.4.2 bu sürüm arkadaşın kullandığı sürüm ve son sürüm.

Kullanmadığım dedim zaten. SkinsRestorer'ın son sürüm olması birşeyi değiştirmez bendede son sürüm vardı ve çalışmıyordu versiyonu uyumlu değildir belki.
Ben eski versiyonu yükledim ve şuanda çalışıyor lagda yok.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TPS değerleri çok düşük, daha sağlam bir makinaya geçmeni ve lisanssız eklenti kullanmamanı öneririm.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Iyi performans için anlıklar dahil 19.95 - 19.90'ın altına inmemesi lazım.
Dostum tps performansı göstermez sunucunun ne kadar hızlı hareket ettiğini gösterir tps 15 in üstünde olduğu sürece takılma yaşamazsın fakat oyun normalden yavaş ilerler mesela bitkiler daha yavaş büyür vs. Eğer hala anlamadıysan iyice açıklayabilirim.