Tinkers' Constract #1Rehber Tadında Aşırı Modlu Survival[Arttırılmış Modlu FTB]

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
İlk bölüm nasıl giriş yapacağımı hiç bilemedim, kusura bakmayın. Nitekim köy bulduk, Tinkers' Construct malzemelerinin bir kısmını da yaptık. Önerileriniz ve görüşlerinizi bildirirseniz onlara göre ilerleyebiliriz. Mod Paketini at diyeceksiniz; paketimiz "FTB Infinity Evolved" + olarak bazı modlar var. Beğenirseniz zaten beğenirsiniz ve abone olursunuz diye düşünüyorum. İyi Seyirler!

Kanal :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forum temasını eski tema olarak kullanıyorum. Açık renkli yazı kullanmasan olur mu acaba ? Gözükmüyor ve aşırı parlıyor. Rahatsız oluyorum. Başarılar, anlayışın için teşekkür ederim.

soDank

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tinkers' constract değil tinker's construct olacak mod adlarına dikkat edelim

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
tinkers' constract değil tinker's construct olacak mod adlarına dikkat edelim
Videoya dikkat edersen Minecraft içinde Tinkers' Construct yazıyor, dolayısıyla bu şekilde yazdım. Ama yeniden bir bakıyım. Teşekkürler :)

"
" bu link üzerinden baktım "Tinkers' Construct yazmışlar. Yorumun için teşekkürler :)

soDank

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Videoya dikkat edersen Minecraft içinde Tinkers' Construct yazıyor, dolayısıyla bu şekilde yazdım. Ama yeniden bir bakıyım. Teşekkürler :)

"
" bu link üzerinden baktım "Tinkers' Construct yazmışlar. Yorumun için teşekkürler :)
genelde isimler yanlış yazılınca (mesela, Skript => Script gibi) bana bişeyler oluyor illa düzeltmem gerekyor. neyse işe yaradıysa bi sorun yok.