Titanmc.nitrado.net/Bugsuz/Lagsız/%100 Survival // şu an Server Aktif///1.8X///

Protottype

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
artemis yeniden acilmis ben oyuncusuydum halada oyuncusuyum 3 yorumum harika bi survival zevki artemis.

Son düzenleme:

Protokanda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bilgili ve İlgili Yetkililer almanızı öneririm Onların dışında server gayet hoş HardSurvival Oynaya bilene güzel BAŞARILARINIZIN DEVAMINI dilerim..

Bilgili ve İlgili Yetkililer almanızı öneririm Onların dışında server gayet hoş HardSurvival Oynaya bilene güzel BAŞARILARINIZIN DEVAMINI dilerim..

Protottype

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

BENCE YETKİLİLER ÇOK İLGİLİ VE BİLGİLİLER

Artemisnitrado

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

2 kurucu 1 Mod Var 4 Tanede Rehber Bence Daha Fazla Yetkiliye Gerek yok
Yorumun İçin Teşekkür Ederim.

Dark3765

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Halı markası gibi sunucu :( Beğenmedim. Bu kadar online çekmesi de hakkımızı yiyor, kaliteli sunuculardan ziyade böyle sizin gibilerin sunucuları oynanıyor. Üzülüyorum buna gerçekten.

MhmdAkgn01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyun Düzenini Sevmedim
Ama Güzelleştirilebilir
-------------------------------
İyi Forumlar

Tursucraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bence Gayet Hoş Ve Çok Güzel Olmuş. Tebrikler
Kıskananlar Çatlasın

Halı markası gibi sunucu :( Beğenmedim. Bu kadar online çekmesi de hakkımızı yiyor, kaliteli sunuculardan ziyade böyle sizin gibilerin sunucuları oynanıyor. Üzülüyorum buna gerçekten.
Bu Kadar Kıskanmadıgını Belli Etmesen Güzeldi :D :) İyi Forumlar

Protottype

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server 2.kez acilmis herkeze oneririm cok guzel adamlar hakkini vererek oymuyorlar

Arkadaslae artemis yeniden acilmis yeniden oynamaya basladim ben bu eeklamida en kisa zamnda duzenliyeceklerdir bence herke bu swyi tercih etmeli survivalin tek adresi bu server bemce.

evet bencede

Bence bu sw sadece guncel olmali
+1 +1

Guncel olmali bu harika server

artemis kalp