Titlemanager hakkında yardım,plugin isteği ve düzeltmeleri kaldırma.

haglam123

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bana acilen şöyle bir plugin lazım:
belli alanın ne kadar kırıldığını ve ne kadar block kaldığını bir hologramla gösteren plugin acilen lazım vede %(yüzde) olarak göstermesi gerekiyor.

2. isteğim ise :
titlemanager da nasıl klan,öldürme ve ölme nasıl gösterilir bilen varsa paylaşırmısınız?

Son Olarak:
sunucuda sürekli düzeltmeler var bu sunucuyu çok kötü gösteriyor bunu nasıl düzeltirim örnek resim:

2018-04-12_17.22.51.png

yukarda gördünüz (Örnek: ?lme gibi).
buarda şu plugini kullanıyorum bundan kaynaklanıyor olabilirmi?:
Sohbet Gardiyani

Son düzenleme:

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
bana acilen şöyle bir plugin lazım:
belli alanın ne kadar kırıldığını ve ne kadar block kaldığını bir hologramla gösteren plugin acilen lazım vede %(yüzde) olarak göstermesi gerekiyor.

2. isteğim ise :
titlemanager da nasıl klan,öldürme ve ölme nasıl gösterilir bilen varsa paylaşırmısınız?

Son Olarak:
sunucuda sürekli düzeltmeler var bu sunucuyu çok kötü gösteriyor bunu nasıl düzeltirim örnek resim:

Ekli dosyayı görüntüle 70729
yukarda gördünüz (Örnek: ?lme gibi).
buarda şu plugini kullanıyorum bundan kaynaklanıyor olabilirmi?:
Sohbet Gardiyani
1. Bilmiyorum ama araştırıcam.

2. Dediğın şey şumu ( Player1 isimli oyuncu Player2 isimli oyuncu tarafından canice kesildi. ) bunu ekrandamı göstericek ? Eğer o ise skript le yapar atarım başka yolu yok.

3. Sunucunu ilk olarak UTF -8 olarak çalıştırman gerek nasıl yapıcam diyosan forumda bulunan konular var. Daha sonra config dosyasını UTF -8 e dönüştürmen gerek.

haglam123

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Bilmiyorum ama araştırıcam.

2. Dediğın şey şumu ( Player1 isimli oyuncu Player2 isimli oyuncu tarafından canice kesildi. ) bunu ekrandamı göstericek ? Eğer o ise skript le yapar atarım başka yolu yok.

3. Sunucunu ilk olarak UTF -8 olarak çalıştırman gerek nasıl yapıcam diyosan forumda bulunan konular var. Daha sonra config dosyasını UTF -8 e dönüştürmen gerek.
istediğim şey titlemanager da ölme ve öldürmeyi göstermek

BatSteve

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yazıların tam olarak çıkmama sorunu için : Kodlama > UTF Olmadan Bom Oluştur seçeneğine tıklaman ve kayıt etmen yeterli sonrasında düzelecektir.