wTenqew
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar Türkiyede böyle bi kanal türü pek bulunmadığından geleceği var diye düşünüyorum bunun gibi birçok yabancı kanalların 1m+ abonesi oluyor konu açma sebebim ise kameraman açığı önceden kameramanımız vardı ama birdenbire kayboldu ondan geriye 1 adet film kaldı bu 3 dakikalık filmi izlerseniz kanalın ne tür bi kanal olduğunu anlarsınız 
Yorumlardanda anlaşılıyorki film çok beğenilmiş bu tür konularla film çekilirse kanal gitgide büyür.
Arkadaşlar filmler shader mod ile çekileceği için fps çok önemli oluyor oyüzden
tek bir şart koyuyorum oda en az 8 Chunks da 300+ Fps dir
Eğer şartlara uygunsanız konuya yanıt verin yaş önemli deil ama genede yazın
ben konuşma başlatırım siz keyfinize bakın
Birde 20+ sunucum var film çekilirse otomatik mesaj olarak film konusu ve linki verilecek izlenme artıcaktır
Ben bu konu için en uygun kategoriyi bu kategori olduğunu düşünüyorum eğer yanlışım varsa gereken yapılsın bu konu hakkında başka bir kategori bulamadım
Ve kameramana sunucumda viplik verebilirim (sınırsız)
Ha bu arada kameramanın işi sadece video çekmektir (bilmiyorsa öğretiriz) düzenlemeler tamamen bana aittir siz rahatınıza bakın
Seneryo, konu ortak düşünülür.
Yorumlardanda anlaşılıyorki film çok beğenilmiş bu tür konularla film çekilirse kanal gitgide büyür.
Arkadaşlar filmler shader mod ile çekileceği için fps çok önemli oluyor oyüzden
tek bir şart koyuyorum oda en az 8 Chunks da 300+ Fps dir
Eğer şartlara uygunsanız konuya yanıt verin yaş önemli deil ama genede yazın
ben konuşma başlatırım siz keyfinize bakın
Birde 20+ sunucum var film çekilirse otomatik mesaj olarak film konusu ve linki verilecek izlenme artıcaktır
Ben bu konu için en uygun kategoriyi bu kategori olduğunu düşünüyorum eğer yanlışım varsa gereken yapılsın bu konu hakkında başka bir kategori bulamadım
Ve kameramana sunucumda viplik verebilirim (sınırsız)
Ha bu arada kameramanın işi sadece video çekmektir (bilmiyorsa öğretiriz) düzenlemeler tamamen bana aittir siz rahatınıza bakın