Bumu güzel görünüyor aslinda 3d güzel bir skin yapacakti elindede tnt olucakti ozaman güzel olurdu....Basit ama güzel görünüyor
sen buna emek mi diyorsun yani hem abi buraya sorgulanmak için konmuyormu zaten o madem sorgulanmasını istemiyordu o zaman koymasın abiMilletin emeğini sorgulamak sizemi kalmış
Tamam da şimdi Çocuk bir şey düşünmüz yapmış.Herkesin düşüncesi farklı göstereceği performans farklı Bi teşekkür edip geçsen neolurdu. Çocuk sizin gibilere burda bir şey paylaşmış değerini bilemiyorsanız ben ne yapiyim.Empati kur biraz anlarsınsen buna emek mi diyorsun yani hem abi buraya sorgulanmak için konmuyormu zaten o madem sorgulanmasını istemiyordu o zaman koymasın abi
Buraya Mapları Seedleri Fotoları Sanatları sizinle paylaşmak için koyuyorlar kötü bile olsa iyi yomum yazsanız ne olur sankiKardeş ne kadar salak insanlarsınız bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz ortada emek falan yok ve Buraya Sorgulanmak İçin Koyuluyor Küp Sanatı Bölümü Bu İşe Yarar tmmı sok bunu kafana !!!
ADAM GİBİ BİRİ OLMAZSA Ve Ya Uyarı Puanı Alırsam HİÇ UMRUMDA OLMAZ ;
SONUNDA BÖYLE OLCAKSA BEN BU SİTEDE YOKUM !
Salak ayıp olmuyormuOOOOFFF LAN OOOOF HER SALAK BENİ Mİ BULUYO ?
Beğenmiyorsan çıkış yap butonu ordaADAM GİBİ BİRİ OLMAZSA Ve Ya Uyarı Puanı Alırsam HİÇ UMRUMDA OLMAZ ;
SONUNDA BÖYLE OLCAKSA BEN BU SİTEDE YOKUM !
kusura bakma ama kötüye iyi dersek o adam ilerleyemezBuraya Mapları Seedleri Fotoları Sanatları sizinle paylaşmak için koyuyorlar kötü bile olsa iyi yomum yazsanız ne olur sanki