Tnt Spleef Yapımı

hangoralmla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler MiniGames Plugini İle Tnt Spleef Yapılıyor , tnt üzerine koşuyorsun aşağı düşmemek için işte onu nasıl yapacağım türkçe video varmı birde onun schematic'inizi atsanız ???

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
ona TNTrun deniyor.plugin.bukkit.org da araştırsan bulabilirsin. Bulamazsan da komut bloğu ile yapılabiliyor...

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Minigames eklentisini çok kullanmadım ama bildiğim kadarıyla anlatayım.
  • /mgm create Tntrun => Oyunu oluşturur.
  • /mgm set Tntrun quit/end/start/lobby (quit oyundan çıktığında,end oyun bittiğinde,start oyun başladığında nereye ışınlanacağıdır.Lobby zaten adından anlaşılacağı gibi bekleme yerini belirlemek içindir.
  • /mgm set Tntrun type lms => Oyunun türünü belirledik.
  • Oyuna başlayınca çakmaktaşı vermesi için loadout denilen bir şey var minigames'te.Son sürümlerde loadout'un kullanımı nedense çok zorlaştırılmış.O yüzden burayı anlatamayacağım,araştırmanız lazım.
  • /mgm set Tntrun enabled true
Şimdi buraya kadar her şey tamam.Ama şimdi kişiler oyunu oynadığı zaman arenalardaki tntlerin yenilenmesini sağlamalıyız.Ve ben ne yazık ki bundan sonrasını bilmiyorum :(

Son düzenleme:

hangoralmla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyun türü TNT run onu yapabilirim amA blok yenilenmesi ????

Samsung Galaxy Note3 ten gönderildi.

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Minigames eklentisini çok kullanmadım ama bildiğim kadarıyla anlatayım.
  • /mgm create Tntrun => Oyunu oluşturur.
  • /mgm set Tntrun quit/end/start/lobby (quit oyundan çıktığında,end oyun bittiğinde,start oyun başladığında nereye ışınlanacağıdır.Lobby zaten adından anlaşılacağı gibi bekleme yerini belirlemek içindir.
  • /mgm set Tntrun type lms => Oyunun türünü belirledik.
  • Oyuna başlayınca çakmaktaşı vermesi için loadout denilen bir şey var minigames'te.Son sürümlerde loadout'un kullanımı nedense çok zorlaştırılmış.O yüzden burayı anlatamayacağım,araştırmanız lazım.
  • /mgm set Tntrun enabled true
Şimdi buraya kadar her şey tamam.Ama şimdi kişiler oyunu oynadığı zaman arenalardaki tntlerin yenilenmesini sağlamalıyız.Ve ben ne yazık ki bundan sonrasını bilmiyorum :(
Type lms spleef olmuyor hata veriyor bilioyomusun nasıl çözüldügünü

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi