Tntrun skripti

yineben

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yazdım ve ortaya koydum. Mutlaka açık vardır; gördüğünüz açıkları söyleyin düzelteyim.
Tam olarak bitmediği için süsleyip püsleyip piyasaya sürmüyorum, sadece skriptten anlayan arkadaşlar baksa ve yorum yapsa yeter.

Yapmanız gerekenler;
-Şurdan kodu indirin ve skriptleriniz arasına yerleştirin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

-Verdiğim koddaki <Dünya Adı> yazan yerleri dünyanızın adıyla değiştirin.

-Sonra arenayı yapmalısınız. Arenanın yürüyünce patlayacak olan katmanlarını kumtaşları (Blok kodu 24) ile döşeyin.
-En alt katmanı lav ile doldurun. Yani kaybeden adam lava düşsün.
-Sonra bu hazırladığınız arenayı wgleyin, wgnin adı "tntrun" olsun. (Tırnak işaretleri olmadan) (Köşelere sağ-sol tık yapıp "/rg define tntrun")

-Sonra "/tntrun yardim" yazın, ordan yapmanız gerekenleri anlarsınız ama ben yinede anlatayım:
-Hazırladığınız arenada oyuncuların başlamasını istediğiniz yeri /tntrun baslangicnoktasi komutuyla belirleyin.
-Kaybeden oyuncunun ışınlanacağı yeri /tntrun yeniknoktasi komudu ile belirleyin.
-Kazananınkini /tntrun kazanannoktasi komuduyla belirleyin.

-Sonra tek yapmanız gereken "/tntrun oyna" komutunu girmek, 2 kişi olduğunuzda oyun başlayacaktır.

Bulduğunuz sıkıntıları düzeltince yapacaklarım:
Envanter yedekleme yapılacak (giriş ve çıkışta aynı envanter olma durumu), skor tabelası eklenecek, sohbette skor görünecek, kazanan ve kaybedene ödül ve ceza verilecek, en az lag yapma durumu esas alınarak kodlar tekrar yazılacak, süslenip püslenecek, tanıtım videosu çekilecek, oynama videosu çekilecek ve ücretli olacak. Hadi bb

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
plugini yokmuydu zaten olmayan oyunları yazsana tnt run plugininden farkı ne _? belki bilmediğim bi şey vardır bu skripti tnt run plugininden ayıran

yineben

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Haklısın yeni şeyler yazsam daha iyi olacak. En azından minigame yazacak arkadaşlar bunun içindeki kodlardan yararlanır, boşuna yazdığımı düşünmüyorum :/