Törl - Tröl - Troll, farkları nelerdir ? nasıl anlaşılır.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Sizlere, Törl - Tröl ve Troll kavramlarının farkını ve törl ve tröl'ün troll'dan farkının ne olduğunu sizlere anlaymaya çalışacağım.

Törl: Bir konu hakkındaki sorunlarını ilginç bir üslüp ile eleştirmeye dayanan felsefik (yok olm ne felsefesi) atışmaca.
(Örn: daninoyla boyum boyum 1 haftada 13 metre uzadı) Altındaki gerçek mesajı anlamanız gerekmektedir. Zararsızdır.

Tröl: İnsanları insanların anlayabileceği şekilde kandırma yöntemidir. Dostane bir şekilde yapılırsa zararsızdır.

Troll: Bir bölge veya topluluk içindeki kuralları bozma eylemi, güldürme amacı taşıyan barbar internet saldırıları.
İnsanların anlayamayacağı şekilde kandırma yöntemi. Zararlıdır. Ortamı bozar.

Ek olarak: TROOOOOOL: sıkıcı hale gelmiş, sürekli tekrarlayan, şaka olmaytan çıkmış espirilerdir. (Örn: Tem otoyoluna muz düşerse ne olur?)​

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağzına sağlık uyarı almamak için böyle laflar etmek istemiyordum hep söylemek isterdim bende aynı düşüncedeyim.

Bence tek çare o degil
.
Forumda sadece 1 tane haber konusu açmışsın, ne alakası var diyeceksin. Ama bu forumda "acil yardım skript çalışmadı" diye konu açan az insan var.
Her insanın kişiliği farklıdır. Bende forumu açıp "yanlışlıkla orta dünyaya düştüm. Ejderyalar beni kovalıyor taktik verin" diye konu açmayı seviyorum.
Çünkü forumda HİÇ düzgün sohbet konusu açılmıyor.
E gruplarda olmayınca böyle şeyleri sadece konu dışı-genel'e açabiliyorum.

Sonuç olarak bazıları gibi milleti tokatlamıyorum, kandırmıyorum, kazıklamıyorum, para kazanmaya çalışmıyorum.
E zaten forumda "erenbulbul"ün açtığı bir konuya giriyorsan bunun törl veya tröl olduğunu biliyorsundur.
Yani kimseden eksilen bir şey yok. Ama hala bazı insanlar beni normal karşılamıyor.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda sadece 1 tane haber konusu açmışsın, ne alakası var diyeceksin. Ama bu forumda "acil yardım skript çalışmadı" diye konu açan az insan var.
Her insanın kişiliği farklıdır. Bende forumu açıp "yanlışlıkla orta dünyaya düştüm. Ejderyalar beni kovalıyor taktik verin" diye konu açmayı seviyorum.
Çünkü forumda HİÇ düzgün sohbet konusu açılmıyor.
E gruplarda olmayınca böyle şeyleri sadece konu dışı-genel'e açabiliyorum.

Sonuç olarak bazıları gibi milleti tokatlamıyorum, kandırmıyorum, kazıklamıyorum, para kazanmaya çalışmıyorum.
E zaten forumda "erenbulbul"ün açtığı bir konuya giriyorsan bunun törl veya tröl olduğunu biliyorsundur.
Yani kimseden eksilen bir şey yok. Ama hala bazı insanlar beni normal karşılamıyor.
Ejderyalar seni kovalıyorsa y'yi h yaparsın :/ (TROOOOOOL espri biçiminden esinlenilmiştir...)