Toffet
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
- Alınacak Yetkililer
-
- Admin
- Moderator
- Mimar
- Rehber
- Diğer
Merhabalar. Yeni açılacak olan Minecraft sunucumuz için takım arkadaşları arıyoruz. Saygılı, deneyimli, adaletli, arkadaşlar arıyoruz. Tercihim bireysel olarak görüşmek olduğu için konuyu uzatmayacağım. Başvurmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki başvuru formunu doldurup Discord üzerinden bana iletebilirler. Detayları Discord üzerinden konuşacağız.
Discord Adresim: Toffet#3776
Başvuru Formu
İsminiz :
Soyisminiz :
Yaşınız :
Discord Kullanıcı Adınız :
İstediğiniz Yetki :
Yetkinizdeki Tecrübeniz :
Neden Siz :
Son olarak söylemek istiyorum. Ben sadece yetkili değil takım arkadaşı arıyorum. Her türlü sorunu, yeniliği, başarıyı beraber yaşayabileceğimiz takım arkadaşları arıyorum. Sunucuyu başarılı bir sunucu yapmak için çok çalışacağız. Bu yüzden her türlü fedakarlığı yapacak, her türlü çalışmayı yapacak ve kendine güvenen arkadaşlar arıyorum. Herkese teşekkür ederim. Sağlıklı günler..
Discord Adresim: Toffet#3776
Başvuru Formu
İsminiz :
Soyisminiz :
Yaşınız :
Discord Kullanıcı Adınız :
İstediğiniz Yetki :
Yetkinizdeki Tecrübeniz :
Neden Siz :
Son olarak söylemek istiyorum. Ben sadece yetkili değil takım arkadaşı arıyorum. Her türlü sorunu, yeniliği, başarıyı beraber yaşayabileceğimiz takım arkadaşları arıyorum. Sunucuyu başarılı bir sunucu yapmak için çok çalışacağız. Bu yüzden her türlü fedakarlığı yapacak, her türlü çalışmayı yapacak ve kendine güvenen arkadaşlar arıyorum. Herkese teşekkür ederim. Sağlıklı günler..
Son düzenleme: