TonySTRK
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Selam arkadaşlar
Bu konuda sizlere Minecraft'a başladığım günden bu yana yaşadıklarımı anlatacağım. Umarım zevkle okursunuz
Not: Normalde nickim TonySTARK. Belki tanırsınız. Ama forumda başka "ÇAKMA" Tony'ler de olduğu için ismimi "TonySTRK olarak koymak mecburiyetine düştüm.
Not: Normalde nickim TonySTARK. Belki tanırsınız. Ama forumda başka "ÇAKMA" Tony'ler de olduğu için ismimi "TonySTRK olarak koymak mecburiyetine düştüm.
Oyuna başlarkene:
Ben oyunu 3 yıldır oynuyorum ve 13 yaşındayken başladım. Güzel zamanlardı. Oyuna bir arkadaşımın tavsiyesiyle başlamıştım. Hatırladıkça gülüyorum bazen
Oyunu öğrenirkene:
Sonrasında videolar izleyerek nasıl crafting yapıldığını öğrendim ve saçma sapan şeyler yapmaya başladım. Yaptığım şeyleri kaybedince tekrar oyundan soğudum ve uzun bi süre oynamadım (1 hafta
Oyunda profesyonelleşirkene:
Aviana benim hayatımda gördüğüm en harika Minecraft Türk serveriydi. Tabii ki de eddoras bunu batırdı. Sonrasında Aviana da kapandı ve ben uzun soluklu bir server arayışına başladım. Çok aradım ama doğru düzgün server yoktu. Sanki Minecraft Türkiye yetim kalmıştı Aviana olmadan. Sonrasında server açmak gibi bir fikir geldi aklıma. Açtığım en kalitesiz, ama en harika server olacaktı bu. her şey açtığım server, CrafTR sayesinde gelişti. Eğer o serveri açmasaydım, şuanda bulunduğum yerde olamaz, bu kadar tecrübe ve bilgi sahibi olamazdım. Hamachili olmasına rağmen 15 ağdan 1'i hariç hepsi doluydu (o zamanlar ağlar 8 kişilikti). Tekrar söylüyorum, hamachi olmasına rağmen online sayısı 30'u geçebiliyordu. Sonrasında ise hamachiden yediğim bir saldırı yüzünden bu 5 aylık hamachi server maceram son bulmuş oldu. Tabii bilgisayarımdaki dosyalar da. Ama olsun. Bu macera tanınmama yol açmıştı. Mami99! O bendim! Belki bazılarınız tanımaz ama Mami99 olmaktan gurur duyuyorum. Sonrasında küçük bir formattan sonra başka serverlarda Minecraft oynamaya devam ettim.
Büyük projelere imza atarkene:
Bu oynadığım serverların hiçbiri Aviana kadar eğlenceli olmadı. 1 ay sonra hepsi kapandı. Sonrasında ise GamerCraft ile tanıştım. Hatırladıkça bir iyi bir kötü oluyorum. İlk adminliğimi orada yapmıştım. Server 10 kişiyken fullenmeye başlamıştı. Minecraft Türk tarihinde akla gelmeyecek şeyler yapmıştım. Builderliğimi orada iyice geliştirdim ve tak, o server da 1 ay sonra son buldu. Sonra yine uzun bir server arayışından sonra NEW CRAFT İLE TANIŞTIM. Burada büyük yazdım çünkü NewCraft en çok eğlendiğim serverdi ve en çok dostluk kurduğum. Ayrıca en çok tanınmama yol açan server da NEW CRAFT idi. NewCraft'ta 1-2 aylık oyunculuktan sonra deneme rehber, ardından rehber oldum. Zor yollardan geçtim. Artık benimle özdeşleşmiş olan "kıymetli dostlarım" lafımı hep kullanıyordum. O serverda en çok sevilen rehber bendim. 1-2 aylık rehberlikten sonra deneme moderatör, ardından da moderatör oldum. Ve bir devin ölümü! Banlanmıştım, neden, niçin! Uzun bir araştırmadan sonra iftiraya uğradığımı ispatladım ve tekrar moderatörlüğüme devam ettim. Sonrasında ise alınan saldırılar yüzünden 8 aylık NewCraft maceram da son bulmuş oldu.
Günümüze yaklaşırkene:
Artık 16 yaşındayım. Değişmiş biriyim. Harika şeyler yapıyorum, harika arkadaşlarım var. NewCraft ve Aviana'nın kapanmasına sebep olan AxiTR'de bu arada benimle birlikte büyüdü. Kendine şirket demeye başladı. Artık onun yüzünden hamachi serverlar unutuldu, 10 yaşında parası olanlar server açmaya başladı. Uzun soluklu bir server arayışından sonra, StarCraftTR'yi keşfettim. İşte bu benim değişmeme neden oldu. Artık TonySTARK idim. Yaptığım yapılar, izlediğim filmler bu gerekçeyi gösterdi bana. Mami99 yoktu artık. Ama onu unutmadım, o benim kalbimde yaşayan bir efsane. Son 2-3 aydır ise TonySTARK olarak oynuyorum ve profesyonel değil, ordinaryus oldum diyebilirim. Türkiye'deki en iyi 20 builderin arasında görüyorum kendimi. Plugin konusunda da üzerime adam tanırım. Hsbas, yani Berk
Ve böylelikle de günümüze gelmiş olduk... Maceralarım ne zaman son bulur bilmem ama, bu en az bir 5 seneyi daha bulur
Çok sevdiğim bir adam der ki;
"Masum bir şeye başlarsın. Heyecan verici birşeye. Ardından hatalar ve verdiğin ödünler gelir. Kendi şeytanlarımızı kendimiz yaratırız..."
Kimi zaman şeytanlarla uğraştım, kimi zaman dostlarla kaynaştım ve şimdi, şimdi ise buradayım. Sevilmem yada sevilmemem önemli değil. Benim sizleri sevdiğimi biliyorum ve bunu siz de biliyorsunuz. Bilmiyorsanız bile, artık biliyorsunuz.
Okuduğunuz için teşekkür ederim, bu benim için gerçekten önemliydi...
Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen...