Too Many İtems Online Sorunu

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar konuyu açmamın sebebi aramada yardımdan geçilmiyor herkes yardım istiyor bende açayım dedim TMİ modunu yardımların arasında bulmak zor. Şimdi. TMİ moduyla ilgili bir sorunum var, serverda enchleme işlemi olmuyor. Acaba ayarı var mıdır bunun açma kapama ayarı?[DOUBLEPOST=1369815936,1369213487][/DOUBLEPOST]Kısaca Online'da nasıl çalışacak silah enchleme diyorum?

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Kardeşim too many items ile bir eşya almak gamemode atmak vs. için serverda admin olmalısın singleplayerda hileler kapalıyken o çalışır fakat serverlarda işe yaramaz serverların kendine özel yani özellikle yapılan bir şey değil oyunculara too many items'ı kapatıyor serverlarda yapabilmek için admin olucaksın :) eğer admin değilsen gerçekleştirmez

Adminim kendi serverimde çalışmıyor bir şey alabiliyorum ama silah yapınca büyüsüz< geliyor.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Adminseniz diğer oyuncular admin değilse kullanamaz sorununuz bu olmayabilir 2.si bir şey alıyorum ama silah yapınca büyüsüz geliyor derken ? Aldığınızda büyülü gelmesini mi bekliyorsunuz ?

Büyü ekliyorum normal tek kisilikte oluyor onlineda olmuyor ama herkes opken bile.
Ya da sw bosken de olmuyor.