Demek istediğini anlamadım?En sevdiğim 10 açık dünya oyunu deseydin o zaman :/
Kafama eseni koydum demişsinsin ya en sevdiğim 10 oyun deseydin daha iyi olurdu . Top 10 yapınca özelliklerini falan anlatmak gerekir. Mesela şu oyun bu özellikleri sayesinde 1.ci sırayı aldı gibi. Ama kafanı eseni koyunca top 10 doğru bir tanım değil bence . neyse bu önemli değil zaten.Demek istediğini anlamadım?![]()
Survival olduğu için koymadım. Open World ama survival open world. İleride Top 10 survival games de yapacağımBence Minecraft tüm open world oyunların başında olmalı.
Ben eklemedim kendisi öyle youtube'den bakabilirsiniz.Assasins Creed III'ün müziği Neden Imagine Dragons - Radiactive Şarkısı![]()
Kafama göre yapmadım ve en sevdiğim 10 oyunda değil. Mesela ben Mafia II'yi çok severim ama 9. sırada çünkü genel bir bakış söz konusu biraz düşünürsen fark edersiniz zaten.Kafama eseni koydum demişsinsin ya en sevdiğim 10 oyun deseydin daha iyi olurdu . Top 10 yapınca özelliklerini falan anlatmak gerekir. Mesela şu oyun bu özellikleri sayesinde 1.ci sırayı aldı gibi. Ama kafanı eseni koyunca top 10 doğru bir tanım değil bence . neyse bu önemli değil zaten.