- En iyi cevaplar
- 0
Özel mesaj olarak yazabilirdin bunu ?ha abi sana site için 17 TL paypaldan atabilirim projeyi alabilirmiyim acaba 17 TL ye![]()
Özel mesaj olarak yazabilirdin bunu ?ha abi sana site için 17 TL paypaldan atabilirim projeyi alabilirmiyim acaba 17 TL ye![]()
Kusura bakma Kadirberk abiÖzel mesaj olarak yazabilirdin bunu ?
Oyun için almasam elimdeki pc kat kat yeter bana eheheBu adam hoş bak.
İlk defa şu 12V olayına bakanı gördüm millet Tauro öneriyor 550W neymiş efendim +80'miş ulan 500W PSU 12V'den 320W'mı ne veriyor.
İsterse Diamond sertifikası olsun o ne biçim iş.
CL değeri tabi ki önemlidir timing'de çok farkı olur.
Fakat bu arkadaşa önerdiğim Mobo'ya 2 tane o ram'den takacak en fazla.
O yüzden sorun olacağını sanmam.
Oyun oynayacak sonuçta arkadaş oldu olacak ECC Ram ve Xeon CPU filan aldıralım.![]()
Oyun için almasam elimdeki pc kat kat yeter bana ehehe[DOUBLEPOST=1413735228,1413735148][/DOUBLEPOST]Tek bir sorun var. Alacağım parçalarının hepsinin lüleburgaz'daki mağazada olması gerekiyor. İnternetten sipariş vermeyeceğim. Lütfen bu kritere uyarak parça önerin
![]()
120 Liralık soğutucu önermişsiniz fakat Low Profile.İşte onu diyorum neden ısrar ediyorsun ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.yarışmasının imkanı yok.
Bilgisayar işine marka bakmaz para bakar![]()
Ne sitesi hocam buFurkan sana sözüm var bedava vereceğim bekle.![]()
İnternetteki fiyatla mağazadaki fiyat aynı olmuyor galiba.Oyun için almasam elimdeki pc kat kat yeter bana ehehe[DOUBLEPOST=1413735228,1413735148][/DOUBLEPOST]Tek bir sorun var. Alacağım parçalarının hepsinin lüleburgaz'daki mağazada olması gerekiyor. İnternetten sipariş vermeyeceğim. Lütfen bu kritere uyarak parça önerin
![]()
sörvır sitesiNe sitesi hocam bu![]()
Elbette aynı olmuyor. Ayrıca internetten siparişte kargo parası falan çok sıkıntılı işler. Görerek alırsam daha güvenceliİnternetteki fiyatla mağazadaki fiyat aynı olmuyor galiba.
Umut kendi tasarımlarımı millete veriyordum ama istediğim başarıyı alamadım.Ne sitesi hocam bu![]()
Umut kendi tasarımlarımı millete veriyordum ama istediğim başarıyı alamadım.
Bende büyük bir Web Tasarım sitesinde satışa çıkaracağım artık.
şu an yaptığım site genel kapsamda oyun sunucuları için.
Bir sonraki proje WHMCS destekli çok hoş bir site.
Bakalım alıcısı çıkar her halde.
Türk'lerden çıkmazsa bile yabancı çıkar.![]()
Olur.Peki şöyle yapsak nasıl olur;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şuanki bile sesli zatenOlur.
Fakat uyarımı yapayım.
Soğutucu işini gayet iyi yapıyor.
Ama sesli.![]()
Lüleburgaz'dan alacağım diyorum. Yoksa 750ti almayı ben de isterdimBence @Alps'ın Önerdiği sistemi alın hem tasarruf yapmış olursunuz.Ve önerdiğiniz anakart ve ram uyumlu değil.O Anakart en fazla 1333mhz ram destekliyor.