Arastirdim fakat bir de burda sansimi deneyim demistim .internette biraz araştırır san güzel sistem tavsiyeleri bulabilirsin
netten alacak olsaydı bu konuyu açarmıydı?[DOUBLEPOST=1403997543,1403996619][/DOUBLEPOST]diğerlerini kendin ayarlarsın sıvı soğutma sistemi ve ssd gibi ucuz ve güzel şeylere harcayabilirsin mesela paranı. oyuncu faresi + klavyesi ve 50 tlye kaliteli bir fare altlığı alabilirsin.Ya bak ... Oyun icin gozden 2500-3000 TL en az cikarman gerek ... Hem o toplama kasalar boyle uuu 8GB ram bilmemne isletim sistemi falan dersin 4-5 ay sonra GG ler ... Acayip kasar ... Onun yerine netten alsan hem bi garantisi olur hemde guvencesi olur ...
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Evet ... Yapamiyacagin birseyde yok bozulunca ... Arkadasada bunungubi bi sistem toplattik 1 yil sonra cs:go da space e basinca kasar hale geldi ... Yani bi bildigim varBöyle saçma bilgileri nereden ediniyorsunuz ?
@Death1998
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu sistem şuanda bende var ultrada açamayacağın oyun yok.
Bak Güzel Kardeşim ... Toplama Kasaları Tavsiye Etmem Ultrada Aç Ondan Banane Ben Burada 1 Yıl Sonra bir şey Olur Garantisi Olmaz Diyorum Sen Halla Burada Sizingibilerden Bıktım Artık Herşeyi Ultrada Açar Diyom ... Ben Açmazmı Dedim ? ... Toplama Kasaları Sen Ne Zannediyorsun Bir MSI'nın Alienware'ın Yerini Alabilecekmi ... Yıllarca Bozulmayan Makinalar Bunlar 2 Yıl Minimum Garanti Veriyorlar ... Al Bir Tane Temizinden Topluyacağına Hem Adam Gibi Bozucam Endişesinde Olma Hem bir şey Olursa Götür Servisine Yapsınlar ... 1.5 -1 Yıl Sonra GPU-CPU Fiyatı Ne Kadar Artıyor herhangi bir Fikrin Varmı ? Sen Halla Gelmişsin Beni Küçük Çocuk Yerine Koyup Resmen Ezmeye Çalışıyorsun ... Bende Seni Bundan Ötürü Seni Ve Sana Benzeyen Tüm İnsanları Adam Yerine KoymuyorumSizin gibilerden bıktım artık. 2000 tlye sistem topladım ultrada açamadığım oyun yok şuanda. 2500-3000 tl en azmış... Yaşınızı öğrenebilir miyim ?