Toplama Kasa

Death1998

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar ben yeni bir kasa toplayacagim. Oyun kasasi. Butcem 2000 lira. Yardimci olursaniz sevinirim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
internette biraz araştırır san güzel sistem tavsiyeleri bulabilirsin

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ya bak ... Oyun icin gozden 2500-3000 TL en az cikarman gerek ... Hem o toplama kasalar boyle uuu 8GB ram bilmemne isletim sistemi falan dersin 4-5 ay sonra GG ler ... Acayip kasar ... Onun yerine netten alsan hem bi garantisi olur hemde guvencesi olur ...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bak ... Oyun icin gozden 2500-3000 TL en az cikarman gerek ... Hem o toplama kasalar boyle uuu 8GB ram bilmemne isletim sistemi falan dersin 4-5 ay sonra GG ler ... Acayip kasar ... Onun yerine netten alsan hem bi garantisi olur hemde guvencesi olur ...

netten alacak olsaydı bu konuyu açarmıydı?[DOUBLEPOST=1403997543,1403996619][/DOUBLEPOST]diğerlerini kendin ayarlarsın sıvı soğutma sistemi ve ssd gibi ucuz ve güzel şeylere harcayabilirsin mesela paranı. oyuncu faresi + klavyesi ve 50 tlye kaliteli bir fare altlığı alabilirsin.
not: sıvı soğutma sistemine para harcamak istemiyorsan aynı fiyattan daha iyi bir fan alabilirsin zaten bu sistem fazla ısı çıkarmaz özellikle gpu
bsc test sistemi bu
  • RAM OCZ 2x2GB 2P8004GK
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
    ram zaten ucuz bir bilgisayarcıya danışıp başka bişeyde takabilirsin 100 Tl civarı tutar diyorum
  • Anakart Biostar 785GE-128
    160 tl + kdv ye görmüştüm indirim miydi bilmiyorum en fazla 200 tlye alırsın diye tahmin ediyorum
  • Ekran KartıSapphire Ati HD5770
    160 tl + kdv
  • Kasa Akortek Dark Racer Acrylic
    250 tl + kdv
  • Sabit Disk​
    Western Digital 1 TB WD10EADS​
  • 180 tl + kdv
[DOUBLEPOST=1403997692][/DOUBLEPOST]not: çok mu ucuz geldi merak etme bunun kargosu var kar payı var vergisi var dediğin fiyatı bulur

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
Böyle saçma bilgileri nereden ediniyorsunuz ?

@Death1998

Bu sistem şuanda bende var ultrada açamayacağın oyun yok.
Evet ... Yapamiyacagin birseyde yok bozulunca ... Arkadasada bunungubi bi sistem toplattik 1 yil sonra cs:go da space e basinca kasar hale geldi ... Yani bi bildigim var

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
Sizin gibilerden bıktım artık. 2000 tlye sistem topladım ultrada açamadığım oyun yok şuanda. 2500-3000 tl en azmış... Yaşınızı öğrenebilir miyim ?
Bak Güzel Kardeşim ... Toplama Kasaları Tavsiye Etmem Ultrada Aç Ondan Banane Ben Burada 1 Yıl Sonra bir şey Olur Garantisi Olmaz Diyorum Sen Halla Burada Sizingibilerden Bıktım Artık Herşeyi Ultrada Açar Diyom ... Ben Açmazmı Dedim ? ... Toplama Kasaları Sen Ne Zannediyorsun Bir MSI'nın Alienware'ın Yerini Alabilecekmi ... Yıllarca Bozulmayan Makinalar Bunlar 2 Yıl Minimum Garanti Veriyorlar ... Al Bir Tane Temizinden Topluyacağına Hem Adam Gibi Bozucam Endişesinde Olma Hem bir şey Olursa Götür Servisine Yapsınlar ... 1.5 -1 Yıl Sonra GPU-CPU Fiyatı Ne Kadar Artıyor herhangi bir Fikrin Varmı ? Sen Halla Gelmişsin Beni Küçük Çocuk Yerine Koyup Resmen Ezmeye Çalışıyorsun ... Bende Seni Bundan Ötürü Seni Ve Sana Benzeyen Tüm İnsanları Adam Yerine Koymuyorum

Son düzenleme: