Topluca rütbelere yetki = permission ( ekle - sil )

cezapro35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar;
Karşınız da bugün bütün rütbelere tek bir komutla yetki verme ve silme sistemi yaptım.
Onu sizinle paylaşacağım.
Resim yoktur kolay skriptdir.
Anlatıcağım sizlere.

Anlatım;

Kolayca rütbe ekleme yaptım.
komut /rütbe ( ekle - sil )
Örneğin:
/rütbe ekle essentials.chat.color
tarzında.

KOD;
C#:
options:
    rutbeismi.1 : acemi
    rutbeismi.2 : uzman
    rutbeismi.3 : kahraman

command /rütbe [<Text>] [<Text>]:
    trigger:
        if player has permission "mainmup.groupmanager"
            if arg 1 is "ekle":
                if arg 2 is set:
                    execute console command "mangaddp {@rutbeismi.1} %arg 2%"
                    execute console command "mangaddp {@rutbeismi.2} %arg 2%"
                    execute console command "mangaddp {@rutbeismi.3} %arg 2%"
                    send "&aBaşarıyla &f%arg-2% &ayetkisi eklendi!" to player
                else:
                    send "&cBir yetki girmelisin!" to player
            else if arg 1 is "sil":
                if arg 2 is set:
                    execute console command "mangdelp {@rutbeismi.1} %arg 2%"
                    execute console command "mangdelp {@rutbeismi.2} %arg 2%"
                    execute console command "mangdelp {@rutbeismi.3} %arg 2%"  
                    send "&aBaşarıyla &f%arg-2% &ayetkisi silindi!" to player
                else:
            else:
                send "&cGirilen komut yanlış &7: &f( &aekle &7- &asil &f)" to player
        else:
            send "&cBunu yapmak için iznin bulunmamaktadır!" to player

Hata var ise bildiriniz.

PermissionsEX ve Groupmanager eklentisi getirilmiştir.

C#:
options:
    rutbeismi.1 : acemi
    rutbeismi.2 : uzman
    rutbeismi.3 : kahraman

variables:
    {groupmanager} = false # Groupmanager kullanıyorsan true yap.
    {permissionsex} = false # PermissionsEX kullanıyorsan true yap.

command /rütbe [<Text>] [<Text>]:
    trigger:
        if player has permission "mainmup.groupmanager"
            if arg 1 is "ekle":
                if arg 2 is set:
                    if {groupmanager} is true:
                        execute console command "mangaddp {@rutbeismi.1} %arg 2%"
                        execute console command "mangaddp {@rutbeismi.2} %arg 2%"
                        execute console command "mangaddp {@rutbeismi.3} %arg 2%"
                        send "&aBaşarıyla &f%arg-2% &ayetkisi eklendi!" to player
                    if {permissionsex} is true:
                        execute console command "pex group {@rutbeismi.1} add %arg 2%"
                        execute console command "pex group {@rutbeismi.2} add %arg 2%"
                        execute console command "pex group {@rutbeismi.3} add %arg 2%"               
                else:
            else if arg 1 is "sil":
                if arg 2 is set:
                    if {groupmanager} is true:
                        execute console command "mangdelp {@rutbeismi.1} %arg 2%"
                        execute console command "mangdelp {@rutbeismi.2} %arg 2%"
                        execute console command "mangdelp {@rutbeismi.3} %arg 2%"   
                        send "&aBaşarıyla &f%arg-2% &ayetkisi silindi!" to player
                    if {permissionsex} is true:
                        execute console command "pex group {@rutbeismi.1} remove %arg 2%"
                        execute console command "pex group {@rutbeismi.2} remove %arg 2%"
                        execute console command "pex group {@rutbeismi.3} remove %arg 2%"                           
                else:
            else:
                send "&cGirilen komut yanlış &7: &f( &aekle &7- &asil &f)" to player
        else:
            send "&cBunu yapmak için iznin bulunmamaktadır!" to player

Son düzenleme:

ElzemCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Rütbe isimlerini teker teker oraya yazmaktansa gider yetkiyi veririm daha iyi :D Ayrıca groupmanager "inheritance" ayarından da her gruba kolayca yetki verilebilir. Yinede fikir güzel, tebrikler.

cezapro35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Rütbe isimlerini teker teker oraya yazmaktansa gider yetkiyi veririm daha iyi :D Ayrıca groupmanager "inheritance" ayarından da her gruba kolayca yetki verilebilir. Yinede fikir güzel, tebrikler.
Teşekkürler ama 15-20 yetki vermek örnegin onun icin düsündüm.
1 kere yaz daha yazma rutbe isimlerini xD
O özelliğini de bilmiyorum.
Güzel yorumun için teşekkürler.

KingAmdin_YT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
GroupManager yada PermissionEX'de ortak gruplandırma özelliği var olduğu halde o skript önerilmemelidir. Fakat burda kendini geliştiriyorsun bu da iyi bir şey. Senden bir skript isteğim var.

Benim istediğim özellikler GroupManager yada PermissionEX pluginde bulunmuyor. İstediğim özellikler şöyle ki;
Bir adamın hem rehber hem vip hem de acemi grubu var olduğunu varsayalım. /rankup yazdığında acemiden kalfaya atlayacak ve "Rehber VIP Kalfa" bu şekilde tag verilmesini sağlayan bir özellik.

Yukardaki yazdığım 2 farklı skripti kendim yazmıştım. Başlangıçta biraz zor. Belki de sen daha farklı skript yazarsın. Bekliyorum :)

cezapro35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
GroupManager yada PermissionEX'de ortak gruplandırma özelliği var olduğu halde o skript önerilmemelidir. Fakat burda kendini geliştiriyorsun bu da iyi bir şey. Senden bir skript isteğim var.

Benim istediğim özellikler GroupManager yada PermissionEX pluginde bulunmuyor. İstediğim özellikler şöyle ki;
Bir adamın hem rehber hem vip hem de acemi grubu var olduğunu varsayalım. /rankup yazdığında acemiden kalfaya atlayacak ve "Rehber VIP Kalfa" bu şekilde tag verilmesini sağlayan bir özellik.

Yukardaki yazdığım 2 farklı skripti kendim yazmıştım. Başlangıçta biraz zor. Belki de sen daha farklı skript yazarsın. Bekliyorum :)
Çok fazla işim var :)
Yepyeni özellikler yapmaktayım zaten.
Fakat paylaşmıyorum.
Yorumunuz için teşekkürler.