Topluluk Çalışması : Köy TV 3 !

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yine bir topluluk çalışmasından hepinize kasa dolusu sevgiler sayın forum üyeleri. Bu defaki çalışma bir animasyon, yanlış duymadınız, bir animasyon! *Sanki daha önce yapılmamış birşeymiş gibi anlatan yazar emojisi* Element Animasyon adlı kanal, uzun süredir devam eden Villager serisi animasyonlarında daha zekice bir bölüm yayınladı!

Tatil temalı değilken genellikle her yıl mevsimlik bir video yapan Element Animations'ın genellikle mevsimlik çalışmalar yaptığı söylenebilir. Ve iyi haber, Aralık ayı montajdan yeni çıktı!

Keyfini çıkarın!

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dünyada zaten zibilyon tane Minecraft animasyon serisi varken gelip burada rasgele bir animasyon serisinin bir videosunu sanki çok özel ve yıllarca beklenen bir şeymiş gibi burada anlatman, paylaşman garibime gitti. Bana direkt mesaj kasıyorsun izlenimini uyandırdı. Diğer konularına, mesajlarına bakıyorum onlar da aynı hava. Bence boş yere böyle konular açmayı bırak. Millet isterse MC ANİMATİON yazar internete izler, neyin kafası bu yani?
Boş mesaj kasmak istesem nasıl yapılacağını senden ve diğerlerinden daha iyi biliyorum sevgili kardeşim. Yinede eleştirine saygı duyarak cevap verme gereği duyuyorum. İlk olarak forumda olmayan bir konunun yahut benim beğendiğim /ki bu tür toplulu çalışmalarını takip eden, izleyen bir insan olarak içlerinden hoşuma gidenleri paylaşmak spam veyahut boş post olmuyor, en azından ben böyle düşünüyorum. Ayrıca farkındaysan ilk paragrafın sonuna "*Sanki daha önce yapılmamış birşeymiş gibi anlatan yazar emojisi*" şeklinde bir de dipnot düştüm. İkinci olarak, diğer konularımın gayet uygun olduğunu ve bu tür ithamları asla kabul etmeyeceğimi bilmeni isterim, ayrıca madem spam yapıyorum, boş post kasıyorum o zaman bu konuya cevap vermeden yetkililere rapor edebilirdin öyle değil mi güzel kardeşim ? Ve son olarak, senin gözünden "Spam Olmayan / Boş Post Kasma Amacıyla Yazılmayan" bir konu var mıdır, varsa nasıldır merak ettim açıkçası.