Torch Network Skyblock | Her hafta yeni özellik! [1.8.x] [OTO SKYLORD!]

Poine0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Sunucumuz 1.7 - 1.8 sürümlerinin giriş yapabildiği bir skyblock sunucusudur. Sunucumuzda şu anlık
Diğer sunuculardan bizi ayırabilecek pek özelliğimiz yoktur. Fakat her hafta yeni bir güncelleme
Yapmaya özen göstereceğiz. Okulların yoğun bir düzeyde devam etmesi ve uzun bir süre daha
Devam edecek olması bizi hafta içi çalışmaktan alı koyuyor. Yapabildiğimiz zaman her hafta
Yeni yeniliklerle sunucuyu zenginleştirip. Üst düzey bir oyun kalitesi sunacağız.
Sunucumuda özel 2 tane farklı ada var bunları aşağıdaki fotoğraflardan görebilirsiniz!
Herkese özel ada netheri mevcut! Ayrıca sunucumuzda şansınıza bağlı olarak eşya kazanabileceğiniz
Şanslı kutu bulunmaktadır! Daha fazlası için giriş yap!

Sunucu kişi kapasitesi: 24
Sunucu RAM Miktarı: 2048 MB
Sunucu IP: TorchNW.Nitrado.Net
Oyun türü: SkyBlock
Sürüm: 1.8.x

YETKİLİLER

Omega & vman57 & Poine [Kurucu]
BooWalker [TDMimar]

:kgül: Güncellemeler :kgül:
[+] Sanal market oyun içi aktif! [/market]
[+] Otomatik görevleri yaparak Skylord - SkyKing - SkyOwner
Olabilme eklendi görevleri yapıp tagını alabilirmisin? [/Skylord]
[+] Otomatik eşya craftlama kulağa nasıl geliyor? Otomatik
Malzemelerini hızlıca craftla! [/crafting]​

Son düzenleme:

AtomyTR

Atomart - En büyük Discord Türk Sanat topluluğu.
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ruh hali
Klasik ada ve klasik server.

ReizBatu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Geliştirilmeli Gelip Servere Bakacağım Birçok Bug Ve Hata Vardır :) Yoksa İyi :) Ne dedim Ben :Dqwde

Build Kötü Hazır Map

Poine0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucu ram olarak şu zamanda bence çok düşük :(

24 Slot için 2GB ram yeterince mantıklıdır. Özellikle bir skyblock sunucusu için yorumunuz için teşekkür ederim.

Klasik ada ve klasik server.

2 Adet ada çeşidi 1 adet nether adası çeşidi mevcuttur. 1. Ada skyblock eklentisinin kendi adası 2. si ise kendi yaptığımız adadır. Yenileri eklenecek. Adanızda portal kurarak netherdaki adanıza gidebilirsiniz. Yorumunuz için teşekkürler.

Geliştirilmeli Gelip Servere Bakacağım Birçok Bug Ve Hata Vardır :) Yoksa İyi :) Ne dedim Ben :Dqwde

Build Kötü Hazır Map

Öncelikle benim bildiğim nerdeyse tüm bugları fixledim. Ayrıca build hazır değil evet kötü ama hazır değil. O kadar geldi elimizden zaten kötü haritayıda hazır alacak değiliz. ve düzeltilecek yorumunuz için teşekkürler.

Poine0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Emin ol, 1.8 olması bile 1.7 olan sunuculardan farklı olduğunu gösterir :)

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Arkadaşım bir sunucu açmayı planlıyordu bende yardım edebildiğim kadar ettim. Okul çok uzun sürdüğü için hafta içi pek bir şey yapamıyorum. O yüzden hafta sonları eklentiler halinde geliştireceğim sunucuyu :)

GreyderNT

Legend Server is back...
En iyi cevaplar
0
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Arkadaşım bir sunucu açmayı planlıyordu bende yardım edebildiğim kadar ettim. Okul çok uzun sürdüğü için hafta içi pek bir şey yapamıyorum. O yüzden hafta sonları eklentiler halinde geliştireceğim sunucuyu :)
İnşallah, skype adresinizi verirseniz size bu hafta sonu yardım edebilirim. Boş zamanım var yardım edebilirim, skyblock bilgim var. Skype adresinizi vermeniz yeterli.

Poine0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İnşallah, skype adresinizi verirseniz size bu hafta sonu yardım edebilirim. Boş zamanım var yardım edebilirim, skyblock bilgim var. Skype adresinizi vermeniz yeterli.

Maalesef yetkili alımı yapmıyoruz :/ Yardımınız için teşekkür ederiz ama alım yok malesef :/ Ben kendim yapabilirim :)

AtomyTR

Atomart - En büyük Discord Türk Sanat topluluğu.
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ruh hali
Nether adası olsaydı şu an hemen girerdim :/