Total War: Empire Definitive Edition Tanıtım

ozzgurylmzz

Taş Madencisi
Ekip Çalışanı
Mesajlar
82
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
25
Puanları
210
Ruh hali

header (5).jpg

Total War: Empire Definitive Edition Tanıtım
Herkese merhaba, bugün sizlere Total War: Empire Definitive Edition Tanıtım konusunu elimden geldiği kadarıyla, açıklayacağım, bilgiler vereceğim. Çok beklemeden konumuza geçelim.
Oyun Hk.
Total War: EMPIRE, bizi on sekizinci yüzyıl Aydınlanma Çağı'na, çarpıcı ayrıntılarla yakalanmış bir siyasi kargaşaya, askeri ilerlemelere ve radikal düşünce dönemine taşıyor.
Total War: EMPIRE, gerçek 3B deniz savaşı da dahil olmak üzere bir dizi devrim niteliğinde yeni özellik sunuyordu. Total War serisinde ilk kez, başarınıza veya yenilginizde büyük rol oynayan olağanüstü su ve hava zorluklarıyla, zengin deniz manzaralarında, gemileri tek tek veya geniş filoları yönetebiliyorsunuz.
Buna ek olarak, Total War: EMPIRE, Gerçek zamanlı savaşlar, top ve tüfek eklenmesiyle yeni zorluklar ortaya çıkaracak ve barutun savaştaki artan rolünün bir sonucu olarak oyuncuları yeni oluşumlarda ve taktiklerde ustalaşmaya zorlayacaktır. Ve bu oyun ticaret, diplomasi ve casusluk için yeni sistemler de dahil olmak üzere yeni şeyler sunuyor; Basitleştirilmiş bir kullanıcı arayüzünü, Hindistan'ın zenginliklerini, Avrupa'yı ve ilk kez Amerika Birleşik Devletleri'ni sunuyor.


Warpath Campaign Hk.
Yeni ve ayrıntılı bir Kuzey Amerika haritası, Total War: EMPIRE 5 yepyeni grup, yeni birimler ve teknolojilerle kendini genişletiyor.
Yeni Warpath Campaign'de savaşları deneyimleyin, topraklarınızı savunmak ve işgalcileri kovmak için destansı bir savaşta 5 yeni gruptan birine liderlik edin. Veya bu birimleri ve benzersiz güçlerini çok oyunculu savaşlara taşıyın.
• Iroquois, Huron, Plains, Pueblo ve Cherokee ülkeleri dahil 5 yeni oynanabilir grup.
• Genişletilmiş Kuzey Amerika Bölgeleri - Yeni bölgeleri ve yeni bir başlangıç tarihini içeren, daha ayrıntılı bir Kuzey Amerika haritası.
• Mohawk Elite Warriors, Cheyenne Dog Soldiers, Navajo Scout Warriors ve daha fazlasını içeren Yeni Elit Birimler.
• İki Yeni Ajan Türü - Yeni Şaman birimi ile düşman bölgesine sızın ve kurnaz gözcü ile rakibi sabote edin.
• Spirit Medicine, the Call of the Wild ve Dreamwalking dahil olmak üzere 18 yeni kabile teknolojisi yepyeni bir kabile teknoloji ağacı yaratıyor.
• Oynanabilir grupların her biri için yeni hedefler.



Doğu'nun Birimleri Hk.
Doğu'nun Birimleri, Maratha ve Osmanlı gruplarına 12 yeni elit birim ekliyor ve haritayı daha önceki Total War oyunlarından daha Doğuya doğru genişletiyor.
Bu askerlerin uzmanlıklarının çoğu savaş alanında gelişti - bazıları korkunç haydutlar, diğerleri güçlü bir akademik geçmişe sahip, eğitimli savaşçılar.
Çok çeşitli taktik seçenekler sunacaklar: düşmanlarınızı korkutmak ve yıldırmak.


Batının Birimleri Hk.
Batının Birimleri, tüm büyük Batılı uluslarından tamamen benzersiz 14 birim sunuyor. En iyi silahlarla donatılmış ve en titiz eğitimden geçmiş yepyeni piyade ve süvari birimlerine sahip Batı Birimleri, düşmanlarını yenmek isteyenlere çok fazla taktik sunuyor.

Amerika'nın Birimleri Hk.
Amerika'nın Birimleri, Total War: EMPIRE'in Amerikan, İngiliz ve Fransız fraksiyonlarına 15 yeni birim ekliyor. 18. yüzyılın son yarısında, Kuzey Amerika'daki on üç İngiliz Kolonisinden gelen siyasi kargaşa sonucunda 1776 Bağımsızlık Bildirgesi'ne yol açtı ve bu tarihi sonsuza dek değiştirdi. 15 birimin tümü Amerikan Devrimi'nde önemli bir rol oynadı. Geçmişleri Avrupa askeri geleneklerine çok şey borçlu olsa da, kimlikleri Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlıdır ve bu adamlara savaş alanında başka hiçbir askerin yapamayacağı cesaret ve cüretkârlık vardır.

Oyuna Ait Bir Fragman

SON
Evet arkadaşlar konumuz buraya kadardı, elimden geldiğince size bir şeyler anlattım, umarım yardımcı olabilmişimdir. Görüşlerinizi yorum ile belirtebilirsiniz. İyi forumlar.
 



Üst