TowerDefense | Eklenti Yazan Arkadaşlara Bir İlham

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Selam millet, ben Schaffer79! Azcık YouTube'da geziyordum sıkıntılı sıkıntılı ne yapsam diye bir yabancı arkadaşın kanalı dikkatimi çekti ve kendisi böyle kuleler yapmış kuleler ok atıyordu yakındakilere falan çok hoşuma gitti dedim ben bunu yazayım diye bu sabah başladım ve 15:00 gibi bitirdim fena olmadığını düşünüyorum en azından eklenti yazan arkadaşlar bunu kullanarak hoş mini oyunlar yapabilirler. Eklentiyi direk paylaşmayacağım proje halinde paylaşacağım incelemek isteyen arkadaşlar inceleyip kendi eklentilerinde bunları kullanabilirler eklentinin şu anki amacı kısaca /test yazıldığında bir kule inşaat ederek bu kulenin oyuncular dahil olmak üzere herkese dalması diyebilirim. Neyse, hepinize iyi akşamlar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Wowowow(her zamanki şaşırmam)
Gözel olmş kule saldırcak derken tnt mi atçak?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Aynısını Skript Olarak Yapıp Paylaştılar Sadece İnşa Etmiyor O Kadar :)
@GodofMilker

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript bölümünü takip etmediğim için bilmiyorum, hedefim Skript kullanan kitleye değil Java kullanan kitleye yardımcı olabilmek.
Güzel çalışma beğendim fakat location konusun da başarısız olduğum için pek anlamadım kule inşa kısmını.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bununla çoh hoş sunucular yapılır :( Örneğin şöyle bir oyuna benzetilirse baya güzel olur ._. Bütün gün oynayabilirim :(

Aynısını Skript Olarak Yapıp Paylaştılar Sadece İnşa Etmiyor O Kadar :)
@GodofMilker
Benimkinde kule canavara doğru değil onun üstünden atıyordu (ki ona da attırabilirmişim :( ) ve çoh güsel lag yapıyordu :( Zaten sorsa izin verirdim ._. İzin vermesem de yapabilirdi .-.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bununla çoh hoş sunucular yapılır :( Örneğin şöyle bir oyuna benzetilirse baya güzel olur ._. Bütün gün oynayabilirim :(

Benimkinde kule canavara doğru değil onun üstünden atıyordu (ki ona da attırabilirmişim :( ) ve çoh güsel lag yapıyordu :( Zaten sorsa izin verirdim ._. İzin vermesem de yapabilirdi .-.
Görüşün için öncelikle sağ ol, Skript'i böyle tarz şeylerde kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim bu kulelerden Skript ile 4-5 tane bile yapmak lag yapacaktır. Bu eklentiyi denedim ve 512MB sunucuda 100 civarı kule kullandım farklı çeşitlerde kulelerde elbet eklenebilir Class ile oynanılarak.

Speaw

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görüşün için öncelikle sağ ol, Skript'i böyle tarz şeylerde kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim bu kulelerden Skript ile 4-5 tane bile yapmak lag yapacaktır. Bu eklentiyi denedim ve 512MB sunucuda 100 civarı kule kullandım farklı çeşitlerde kulelerde elbet eklenebilir Class ile oynanılarak.
Tower defense oyunu olan bir sunucu var bakmanı tavsiye ederim.

ip: thechunk.net