TOWNY SUNUCU AÇSALARDA OYNASAK

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eskiden Mineliyum Diye Bir Sunucu Vardı. Towny (KRALLIK) Sunucusuydu.Şimdi Baktığım Zaman Hiç Türk Towny Sunucu Göremiyorum :(. Keşke Türkiyede Tekrar Açılsa Towny Sunucular. Çok Sarıyordu ya :)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Factionsu,Skyblocku Devirip Atabilecek Bir Tür.Fakat Ülkemizde Şuanda 1 tane bile yok..
Aman Allah'ım! Aniden bu konuyu gören bir kişi Towny açar. Her şey mükemmel olmuştur fakat bu işten gelir elde edemediğimi, faturaları ödeyemediği ve oyuncu gelmediği için bu kişilerde bırakır. Ve tekrar bekleriz...

Mcdikmen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Towny sunucu açılmasını açıkçası ben de çok isterim. Ama şuanda Factions sunucularına ilginç bir ilgi var.

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Towny sunucu açılmasını açıkçası ben de çok isterim. Ama şuanda Factions sunucularına ilginç bir ilgi var.
Factions Sunucularada Fazla İlgi Var, Fakat Factions Sunucularda Eskisi Gibi Sarmıyor Bence.
Towny Sunucularla İlgili Bilgim Olsa Biraz, Hemen Açmaya Kalkıcam da Hiçbir bilgim yok.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Klasik Faction akımından kurtulupda kendi sunucusunda yenilikler yapmış olan sunucular sürükleyebilir aslında. Görüyorum ki birkaç tane var bunlardan.
Biz DayZ açacaktık, her şey hazır. Bir baktık! Java hatası. Bizde mecburen Factions açacağız. En azından sistem yaparak kendimizi avutmaya çalışıyoruz.