toxic kitle

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
Mesajlar
969
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
1,469
Puanları
2,680
Selamlar!

ne zamandır konu açmıyordum, hadi hayırlısı*

Evet, foruma daha yeni gelip konularımı okumayanlara hem biraz kendimi tanıtmak amacıyla hem de içimdekileri dökmek için böyle bir konu açıyorum.

Eleştiriyi severim fakat eleştirinin boyutları sınırlıdır. Siz kalkıp yaptığı bir davranışı yanlış bulup ona "aptal" derseniz bu hakarettir. Bu konuda aynı fikirdeyiz, diye düşünüyorum. Fakat siz ona "böyle yaparsan daha iyi olur" ya da "bana uymuyor, şunu yanlış yapmışsın" derseniz bu işte eleştiridir. İşte konumuzda bu eleştiriyi hakaret sanan bazı üstün zekalı arkadaşlarımın konularını inceliyor olacağız ve haklarında biraz konuşacağız.

Forum evet kötüye gidiyor, tüm forumlar böyle. Nedeni ise çok basit; kemik kitlenin yaşlanması. (bkz: @AdexTR '22)

Bir diğer sorun ise toxic(2) kitlenin yavaş yavaş büyüyüp Enes Batur'dan buraya gelmesi. GTA 5'in de sorun çıkan buraya yahut diğer forumlara gidiyor ve forumlara üye olup post atmaya başlıyor. (bkz: isim vermek isterdim fakat mute yemek istemem)

Üç, dört ay içersinde forumda işe yaramaz insanlar türedi ve toxic(2) kitlenin beğenisi aldılar. İdari ekibe bile giren var, menü hazırlama konusu açanlar, "ifşa" konusu açanlar, başka forumların reklamını onları kötüleyerek yapanlar, her şeyden biraz var ve bu canımı sıkıyor.

Fakat biz CİDDİ konular açarak yaptıkları davranışların ne kadar saçma olduğunu anlamaları sağlayacağız. Görüşmek üzere!


(taglayamıyorum)
 


PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
Mesajlar
121
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
955
Puanları
590
Ruh hali
Ben sadece konu disi genele bakiyorum.
Bos beles adam varsa atar yapiyorum düzeliyor.
 

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
Mesajlar
969
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
1,469
Puanları
2,680

Üst