Brando
Zafer ancak ona inananlarındır.
- En iyi cevaplar
- 0
Meerhaba arkadaşlar bugün herkesin oynayabileceği arkadaş bulabileceği komut bloğu yardımı alıp birlikte build yapabileceği bir Discord grubu açmayı düşündüm şuanda Discord grubumuz 3 bölümden oluşuyor
/tr/MinecraftGenel :
Diğer grupların hazırlanması bitene kadar bu grupda konuşabileceksiniz şuanda burada yaptığınız haritaları test edebilir,oyunlar oynayabilir,Küfürsüz her şekilde konuşabilirsiniz
küçük bir ayrıntı (grupda lapiz ve fekşın yoktur)
/tr/MinecraftKomut :
Grup hala açılmamıştır açılınca Java komut bloğu yardımı alıp yardım edebileceksiniz.
/tr/MinecraftTest :
Grup yapım aşamasında olup hala üzerinde çalışılıyor açılınca haritalarınızı test edip başkalarının haritalarını deniyebileceksiniz.
Şuanlık merkezi grubumuz /tr/MinecratGenel açıktır linkimiz aşağıdadır herkezi bekleriz
/tr/MinecraftGenel :
Diğer grupların hazırlanması bitene kadar bu grupda konuşabileceksiniz şuanda burada yaptığınız haritaları test edebilir,oyunlar oynayabilir,Küfürsüz her şekilde konuşabilirsiniz
küçük bir ayrıntı (grupda lapiz ve fekşın yoktur)
/tr/MinecraftKomut :
Grup hala açılmamıştır açılınca Java komut bloğu yardımı alıp yardım edebileceksiniz.
/tr/MinecraftTest :
Grup yapım aşamasında olup hala üzerinde çalışılıyor açılınca haritalarınızı test edip başkalarının haritalarını deniyebileceksiniz.
Şuanlık merkezi grubumuz /tr/MinecratGenel açıktır linkimiz aşağıdadır herkezi bekleriz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: