|tr.Weagle | FFA-BATTLEGROUND | 7/24 | ONLINE | 1.8.x | KONU GÜNCELLENDİ | 15.08.2016 | V2 Sürümü

İsBlocker

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MAP COK KOTU DEGISTIRILSIN

normalde 250 300 fps bu svde 50 fps drop cok yuksek 7/34 online server doluymus birde

sessizmc19

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

normalde 250 300 fps bu svde 50 fps drop cok yuksek 7/34 online server doluymus birde
Öncelikle Merhaba Sunucumuz Çok İyi Hale Gelmiştir FPS Sorunu Sadece Sizde Kaynaklanmaktadır. Bizde Hiçbir Sıkıntı Bulunmamaktadır.

LÜTFEN KONUYU SİLİNİZ. YENİ KONU AÇIYORUZ.

KingplayerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hackten oynanmıyor server.Sunucunun %95 i hack gördüğüm 2 kişi hack değildi oda ben ve bir arkadaş!!!

EnesBey47

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
KONU GÜNCEL
BUGLAR DÜZELTİLDİ
HİLELER %70 TEMİZLENDİ. KİLL AURA VE SPEED HACK ÜZERİNDE ÇALIŞILMAKTADIR. HİLE GÖRDÜĞÜNÜZDE Report SİSTEMİ İLE RAPOR EDİP VEYA VİDEO İLE BANLATABİLİRSİNİZ.
+
+
+
+
+
+
+

hackten oynanmıyor server.Sunucunun %95 i hack gördüğüm 2 kişi hack değildi oda ben ve bir arkadaş!!!
HACKLER TEMİZLENDİ!

Kardeşim ben developerim Oyundaki Adım NBM_ Oyundan Konuşalım Gel Bi Servere şimdi @sessizmc19
DEVELOPER Olarak Alındınız Tebrikler!

builder alımı varmı profosyonel builderim yas 14
Builder Alımı Yeniden Açılmıştır Sunucumuzdaki Yetkili İle İletişime Geçebilirsiniz.

Merhaba Sunucu Yeniden Yapılandırıldı Güncellendi ANTİ HACK KORUMASI GETİRİLDİ KİLL AURA VE SPEED ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.