sanada![]()
Buarada Saatlerdir Forumdasın Denedinmi Transformiceyi?
Denemediysen Alttaki Linkten Gir Hesap Aç.Az Dene Beğenirsen Oynarsın
sanada![]()
1 yıl önce oynadım 5 ayda bıraktım çok boş bi oyun daha güzel oyunlar var. Zaman kaybından başka bir şey değil transformice
Sen oyle diye bilirsin ama oyunlar programlar vs. Beyinde bulunan gri bir maddeyi buyutuyor ... Bu madde cok rahat strateji kurmani saglar ... Mesela GO adindaki bi oyunda 40 alan ile yeniyorsan gri maddesi daha yoğun olan bir insan 50-60 alan yenebilir... Ama onun dışında insanlar sadece bu bilgilere bakip kendilerine ben daha fazla oynamaliyim diyeyip saatlerce makinalarin basindan kalmiyor en azindan ailemizle bile bir oyun oynamiyoruz ... Bundan oturu biz buna zaman kaybi diyoruzTüm Oyunlar Zaman Kaybıdır Kardeşim.İnsanlar Zamanlarını Çürütmeye Çalışır Hepsinde![]()
Kapayin ceneniziSen oyle diye bilirsin ama oyunlar programlar vs. Beyinde bulunan gri bir maddeyi buyutuyor ... Bu madde cok rahat strateji kurmani saglar ... Mesela GO adindaki bi oyunda 40 alan ile yeniyorsan gri maddesi daha yoğun olan bir insan 50-60 alan yenebilir... Ama onun dışında insanlar sadece bu bilgilere bakip kendilerine ben daha fazla oynamaliyim diyeyip saatlerce makinalarin basindan kalmiyor en azindan ailemizle bile bir oyun oynamiyoruz ... Bundan oturu biz buna zaman kaybi diyoruz
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tüm Oyunlar Zaman Kaybıdır Kardeşim.İnsanlar Zamanlarını Çürütmeye Çalışır Hepsinde![]()
aynen en çok ona sinir olurdum. Birinden duymuştum eğlenceli oyun konusunda yazmıştı "Nekodancer" diye oyun açıldı dün o daha zevkli zor ve hile diyenler çok yok zor olduğu için abiler gelmiyorabi oyunu, 1. olduğumda chatteki yazılanların %90'ı hile olmamama rağmen "hile kapa <küfür>" gibi şeylerdi. %10'u tebrik ederdi bende bıraktım. Foruma özel bir lonca kurup birlikte oynasak hiç fena olmaz aslında![]()