Trcraft| Bir Türk Plugini

cmrcmr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sizlere TRCraft adlı plugini tanıtacağım. Bu plugin itemlerin tekrar craft edilebilmesini sağlar. Nasıl yani? Mesela Iron Ore(Demir Cevheri)' ni erittiniz. Bunu geri cevhere dönüştüremezsiniz değil mi? Bu plugin dönüşmesini sağlıyor. Hem de hiçbir şekilde komut yok, permission yok. Craftlar aşağıdaki gibidir:

Plugin şu anlık craftbukkit 1.5.1 -RO.2 sürümündedir. Plugine sponge(sünger) eklemeyi düşünüyordum ancak sizin de fikirlerinizi almak istedim. Eklenilmesini istediğiniz craft varsa konuya yazınız.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Süper bir plugin tebrikler :)
bütün kodları sizmi yazdınız?

K

kemal895

Ziyaretçi
Sagol Azda Olsa Dekorasyonlarda Vb Yerlerde Kullanilir :)

Reafles

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardesim bunun yapimi karisik degilse video cekebilirmisin cunku bu olayi ogretebilirsen turk serverlerde oyun kalitesi yukselir

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Source Code'ları dağıtırsanız incelemek isterim :) Tekbrikler güzel çalışma

cmrcmr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ooooo bunun bugunu bile buldum kardesim düzeltsen iyi olur Demirleri Bidaha bidaha adam eritir exp yapar kömürü kirar kirar exp yapar diamond u kirar kirar exp kasar böylece

Söylemis Olayim :)

Bugu söylediğin için teşekkür ederim. Bunun düzeltilmesi imkansızdır.
Neyse arkadaşlar craftlanmasını istediğiniz itemin neyden craftlanacağını söylerseniz birşeyler yapabilirim.
Source Code'ları dağıtırsanız incelemek isterim :) Tekbrikler güzel çalışma

Hadi hadi bilirsin sen bu kodları :)

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Eğitim videosu çekmeyi düşünüyorum zaten de hadi hadi vardır sende bu kodlardan :)
Kodlar yokta pluginden çıkartmak çok zamanımı almaz. Plugin sanırsam ayar klasörünü oluşturmuyor bunuda yapmayı öğren daha sonra video çek derim :)