Tren Macerası / Kendi yapımım /Videolu :)

TunacanAtalay

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harika olmuş demek isterdim de bu ne yaa. Biyerde kesiliyo. Demir blokları dizmişsin boş boş. Ne bi kareografi var ne bi hareket. Eksi.

ємιя6155

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kesilmeleri eğlence olsun diye yaptım uçup alttaki yerine girmesi gerekir hareket ettiysen yerine girmemiştir napım :D sonunu gördünmü sonunda bir yazı var sonunu gördüysen tamam kötü olmuş diyebilirsin :D

TunacanAtalay

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesmişin de adamlar bi kesiyo dünyanın en altına gidiyor. Sende sanki çok şatafatlı yapmışsın gibi gelmişin sonunu görmek istiyosan indir falan diyosun

ємιя6155

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yahu insanın hevesini kursağında bırakırsın biraz heyecan yaratmak istedim hani bazı videolarda diyolar ya yarısına kadar getiriyolar sonra indirip görün diyolar onun gibi bir şey yapayım dedim bir sebepi daha tam oraya gelmişken yanlış tuşa bastım o yüzden video durdu :D

kadbas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhabalar ben minecraft dha yeni başladım tren rayını falan senin gibi yaptım ama tren gitmiyo oktuşlarını falan kullanıyorum yada w falan basıyorum tren çok yavaş gidiyo nneden acaba ?

acemioyuncu190

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhabalar ben minecraft dha yeni başladım tren rayını falan senin gibi yaptım ama tren gitmiyo oktuşlarını falan kullanıyorum yada w falan basıyorum tren çok yavaş gidiyo nneden acaba ?
hızlandır yani güclendirici ray kullan bide şalter yada kızıltaş meşalesi ile güç vermelisin