Trenty V1.5 Faction Plugin Paketi|Açıksız|AntiDDoS|NoHack|Full Türkçe

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her versiyonda 1 plugin eklemek ? Çok optinsin mantık bey

Ultimix94 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
anlamadın galiba .V1.8 de tüm komutlar türkçeleştirilecek bu sayede /giriş gibi ş ü olacak.Skript desteği sayesinde forumda bulduğum önemli skriptleri eklicem ve rütbe pluginini eklicem.V2.0da pet plugini ve herşeyi hazır halde olucak

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
anlamadın galiba .V1.8 de tüm komutlar türkçeleştirilecek bu sayede /giriş gibi ş ü olacak.Skript desteği sayesinde forumda bulduğum önemli skriptleri eklicem ve rütbe pluginini eklicem.V2.0da pet plugini ve herşeyi hazır halde olucak
Neyse :-) Bildigini oku ne diyelim. Fakat sunu soyliyeyim, paket turkcelestirmekten kolay bir sey yoktur.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 surumu icinmi olucak bu anlattiklariniz ? Sizin yeni surumunuzu brkliyorum rank plugini lagzimdi :) devam et[DOUBLEPOST=1438164118,1438163965][/DOUBLEPOST]Ve birdonraki surume benide etiketlersen sevinirim :)

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@CeapLinCess Tabi Etiketlerim 1 Kişi daha isterse çalışmalara başlıyacağım.Ve Gayet iyi bir plugin paketi yapıcam.Ve v1.8 de olucak 1.7.2 için v2.5 i 1.8 sürümü için düşünüyorum.Ekliyeceğim Güncellemeler:
1-Rütbe
2-Faction Komutları Türkçe
3-Skript Desteği sayesinde türkçe komutlar

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@CeapLinCess Tabi Etiketlerim 1 Kişi daha isterse çalışmalara başlıyacağım.Ve Gayet iyi bir plugin paketi yapıcam.Ve v1.8 de olucak 1.7.2 için v2.5 i 1.8 sürümü için düşünüyorum.Ekliyeceğim Güncellemeler:
1-Rütbe
2-Faction Komutları Türkçe
3-Skript Desteği sayesinde türkçe komutlar
Sabırsızlıkla bekliyoruz! :şapka:

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışmalara Başladım Sizde arkadaşlarınıza falan önerin.Plugin Paketi İçin 2-3 gün uraşıcam hatta daha fazla bu bekleyen arkadaşları hayal kırıklığına uğratmayacağım.2-3 Gün Sonra biter.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bugunden gelsede hemen kullansak :D

not : bir deneme sunucum var orada denerim istersen ozelden at hemen deneriz :D

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Konuyu Hortlatmış Gibi Olcam ama sonuçta konu benim :D Neyse plugin paketi 2 hafta sonra yayınlıcam çalışmaları durdurdum.Sebep: Fazla istek gelmediği için ve herkesin rütbeyi ve groupmanageri alıp diğer emek verdiklerimi kullanmayacağını biliyorum o yüzden v1.8 için çalışmalara dur demek zorundayım.Paket şu an rütbe ve ölüm mesajları-skript desteği ve tüm komutlar türkçe yani faction yerine /klan yazıcaz.Sizin sadece türkçe komutu ve rütbeyi alacağınızı tahmin ediyorum.Ve Diğer emeklerimin kullanılmıcağını biliyorum.Bu yüzden 2 hafta sonra yayınlarım yada daha sonra.Saten V2.0 1.8 üzerine çıkıcak haberiniz olsun.Ayrıca forumdan bir süreliğine uzaklaşıcam fazla girmicem eskisi kadar bu yüzden v1.8 ve rütbeyi 2 hafta sonra vericem.Eğer çok istek gelseydi şimdi verirdim neyse çok uzun oldu hadi eyvallah ...

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resim veya video ekleyebilirdin zorlamıyorum zorlayamamda ama kalitesiz bir paket olduğunu gösterir sadece.

[DOUBLEPOST=1438419189,1438418768][/DOUBLEPOST]Ekleme ; Paketini birazcık inceledim minecraftım açılmadığı için tüm dosyalara ve eklentilerin config.yml'lerine baktım hepsi sağlam lakin "AntiBotUltra" ve "AutoSaveWorld"
AutoSaveWorld yarı türkçe olarak kalmış düzeltirseniz sevinirim ve AntiBotUltra'da hiç türkçeleştirilmemiş düzeltirseniz sevinirim iyi günler,forumlar.

@optin