TrGameWorld
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Sizlerin de bildiği gibi, minecraft' ı bir "Hamachi" sevdası aldı götürdü. Ancak kalabalık serverların, koordine çalışmaların, krallıkların vs olduğu çok iyi serverlar da görmüşsünüzdür. İşte şimdi size bu tür bir server sahibi olma imkanı veriyoruz. Yıllardır bu tür server kurma işleri ile uğraşmış ekibim ve ben; sizlerin daha iyi serverlarda, daha koordineli ve heyecanlı oyunlar oynamanız için hizmet veriyoruz.
Faaliyet belgesi alınmıştır. Yer Sağlayıcı Belge NO: 2439
Buraya tıklayarak, trgameworld.com adresine ulaşabilir; size uygun sunucuyu kiralayarak, sizler de bu işlerden hem para kazanıp hemde keyfini sürmeye başlayabilirsiniz.
İletişim adreslerimiz(msn veya e-mail):
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
satis1 ve satis2 adresleri ile satın alma işlemlerinizi; ko1 (knightonline), mc1 (minecraft), gta1 (gta san andreas), mt21 (metin 2) adresleri ile de ilgili oyunun sorun ve destek gereksinimlerinde bizlere ulaşabilirsiniz.
Çok sevdiğim bir arkadaşımın da söylediği gibi: İçinizdeki ameleyi özgür bırakın..
Tüm forum alemine başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum.
Mevcut oyunlar: Knight Online, Minecraft, Gta San Andreas, Metin2, Silkroad
Yakın zamanda eklenecek oyunlar: Cs 1.5, Cs 1.6, Battlefield serisi, KaL online, Shaiya
Faaliyet belgesi alınmıştır. Yer Sağlayıcı Belge NO: 2439
Buraya tıklayarak, trgameworld.com adresine ulaşabilir; size uygun sunucuyu kiralayarak, sizler de bu işlerden hem para kazanıp hemde keyfini sürmeye başlayabilirsiniz.
İletişim adreslerimiz(msn veya e-mail):
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
satis1 ve satis2 adresleri ile satın alma işlemlerinizi; ko1 (knightonline), mc1 (minecraft), gta1 (gta san andreas), mt21 (metin 2) adresleri ile de ilgili oyunun sorun ve destek gereksinimlerinde bizlere ulaşabilirsiniz.
Çok sevdiğim bir arkadaşımın da söylediği gibi: İçinizdeki ameleyi özgür bırakın..
Tüm forum alemine başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum.
Mevcut oyunlar: Knight Online, Minecraft, Gta San Andreas, Metin2, Silkroad
Yakın zamanda eklenecek oyunlar: Cs 1.5, Cs 1.6, Battlefield serisi, KaL online, Shaiya