[=Tribes Ascend ve Warframe=]

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
-Tribes Ascend ve Warframe-

Her İkiside İster İnanın İster İnanmayın, 2011,2012,2013 ve 2014'ün En İyi FPS Multiplayer Oyunudur ve Her Sene İkiside 1. Olmaktadır.

Tribes Ascend:

Starsiege Tribes Oyununun Acayip Geliştirilmiş Versiyonudur.
http://img.tam*********/ti_e_ul/EKirazoglu/p/tribes-ascend_tribes-ascend-ekran-goruntusu-1_1280x720.jpg

Havalı Görüntü Paketi Seçenekleri ve Havalı Silahlar,
Ayrıca Uçma ve Kayış Hareketleri ayrıca Birbirinden Değişik Klaslar Bakımından Bu Oyun, Bana Göre Diğer Her Oyundan Daha Güzeldir.

İki Taraf Vardır.
(Seçiminiz Kalıcı Değildir- Oyunluktur.)

Kan Kartalları (Blood Eagle) :
İyi Takımdır. Kırmızı Nano-savaş Uniforması Giyerler ve Silahlarına Kadar Herşeyleri Kırmızıdır.

Elmas Kılıç (Diamond Sword) :
Aslında İyi Takımdır. Sadece Ana Vatanlarını İşgal Eden Blood Eagle'ın Anavatanını İşgal Ettikleri İçin Kötüdürler.
Evet, Oyun Blood Eagle Üstüne Yapılmıştır.

Bu Oyunda Emin Olun, Nişan Almak ve Ateş Etmek Zordur.
Merminin Gidiş Hızı ve Yönü Önemlidir.
Adamın Tam Üstüne Ateş Edemezsiniz.
Genelde Hepsi Uçar ve Kurşun Boşa Gider.

Ayrıca El Bombaları ve Özellikler Vardır. Her Klasın (Görünmezlik vb.) Özellikleri Bulunur.
Oyun Ücretsizdir.

-Warframe-

Hayatımda Tanıdığım En Baba Third Person MMORPG Oyunudur.
Kayış ve Double Jump Özellikleri İle Zaten Harikadır.

Klaslar Para İledir Fakat 10 Levelden Sonra Gelen Rütbe Sistemi İle Kazandığınız Her Maçta Size Özel Rastgele Bir Klas Parçası Çıkartır.
Bu Parçalarla Kendi Klasınızı Yapmanız Olanaklıdır.

Ayrıca Neredeyse Hiçbir Oyunda Olmayan Apsis Analog Sistemi Mevcuttur.
Bu Nedir?:

Apsis Analog, Sizin Karakterinizin Mouse'a Göre Sağa ve ya Sola Gitme Oranı İle Karakterinizin Yerini Değiştirmesini Sağlayan Sistemdir.

Mesela:
Siz Mouse'u Gereğinden Fazla Sağa Getirirseniz, Adamınız Sağa Doğru Kayar.
Yine Aynı Şekilde Sol İçinde Geçerlidir.
Böylece Solak ve Sağlak Olmanın Avantajı Kalkar.

-TehPostman

Ve Hepsi Sadece 512 MB Ram İstiyor!

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
warframeyi steamda görmüştüm indirmeyi planlıyodum bu yazıyı okuduktan sonra indirmeye karar verdim tf2 indirmesi bitince warframe indirmeye başlıyacağım

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Warframeyi indirdim şu an 7 levelim silahlarım 8 level oyun gerçekten güzel zırhlar falanda detaylı

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Warframeyi indirdim şu an 7 levelim silahlarım 8 level oyun gerçekten güzel zırhlar falanda detaylı
7 Level Mi? Oyunda 1 Leveli 1 Günde Zor Atlayabilirsin? Bunu Kafandan Atmadın Değil Mi? Ben 1 Haftadır Oynuyorum ve 3 Levelim.
Ayrıca Sen 7 Level İke Silahların 8 Level Olamaz. Silahlar Hızlı Level Atlar. Benimkiler 30.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
7 Level Mi? Oyunda 1 Leveli 1 Günde Zor Atlayabilirsin? Bunu Kafandan Atmadın Değil Mi? Ben 1 Haftadır Oynuyorum ve 3 Levelim.
Ayrıca Sen 7 Level İke Silahların 8 Level Olamaz. Silahlar Hızlı Level Atlar. Benimkiler 30.
Profilde ne yazıyorsa onu söyledim profilde öyle gözüküyor silahlarda 10 level çıktı
edit: 7 level excalibur çıktı şimdi baktımd daha level atlamamışım ama levelin nasıl atlandığını buldum sorun yok

Son düzenleme: