TROCKER BUİLD TEAM - LOGO seçimi herkes gelsin

logo ?

• GÜZEL

Kullanılan: 2 28.6%
  • OLMAMIŞ

Kullanılan: 5 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    7

Mozleron

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
SELAM ARKADAŞLAR BUİLD TEAMIMIZIN YENİ LOGOSUNU SİZ SEÇECEKSİNİZ:DLOGOLAR BİR SİTEDEN HAZIR OLARAK ALINMIŞTIR ŞİMDİLİK KULLANILACAK BU LOGO

1.LOGO:

2.LOGO:

3.LOGO:

4.LOGO:

5.LOGO:

6.LOGO:

7.LOGO:

8.LOGO:

ARKADAŞLAR HANGİ LOGOYU BEĞENDİYSENİZ NUMARASINI YORUMA YAZIN BENİM OYUM 3. LOGO YA SİZİN :D

@Glyphl @Tario76 @Chypie06 @LifeTaker_

Son düzenleme:

Mozleron

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
nerden alıntı olduğunu söylersen yada linkini verirsen sevinirim ve sitesinide verebilirim paint değil

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Bu Logoyu Kendin Tasarlamadın, çok belli, ayrıca yazılar hiç profesyonelce değil + "BUİL" olarak değil "BUILD" Olarak Yazılır

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siteden Logo Yaparsan İşti Böyle Gereksiz Şeyler Ortaya Çıkar -_-

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Daha Güzel bir şey Bekliyordum Birde Konu Açmışsın Böyle BirŞeye :D

Mozleron

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ayyy tmm kızmayın :D logo yapmayı bilen varsa hayrına yap bize yetenekli değilim tmm bu işlerde :D at seviyorum ve at yaptım ama isterseniz başka atta koyarım başka atla geri dönecem[DOUBLEPOST=1405871476,1405871268][/DOUBLEPOST]
Daha Güzel bir şey Bekliyordum Birde Konu Açmışsın Böyle BirŞeye :D
Siteden Logo Yaparsan İşti Böyle Gereksiz Şeyler Ortaya Çıkar -_-
Bu Logoyu Kendin Tasarlamadın, çok belli, ayrıca yazılar hiç profesyonelce değil + "BUİL" olarak değil "BUILD" Olarak Yazılır
yorummlarınız için teşekkürler yenilerini yapıp oylamaya sunacam siz seçin :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0

Programla yapınca böyle olur dostum. Hazırcılığı bırak emeğini taştan çıkar. Bak Photoshop ile alakası olmayan biri emekle yapınca böyle oluyor;

Ya elinle yaparsın, yada parasını verip başkasına yaptırırsın. Hazırcılıkla olmaz genç.

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet beyler arkadaşa bu logo yaptırmanın parasını verebilecek var ise konuşsun yoksa susun lütfen :) 3. güzelmiş Aynı zamanda ps öğrenecek kadar zamanınız var ise ödünç de verebilirsiniz

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
7. bence opening felan düşünüyorumda altta alevler yanıyo kamera yukarı doğru çıkıyo bi alev filizi sizin logoyu oluşturuyo felan :D bt openingi gibi değil ama olsun :D

Mozleron

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet beyler arkadaşa bu logo yaptırmanın parasını verebilecek var ise konuşsun yoksa susun lütfen :) 3. güzelmiş Aynı zamanda ps öğrenecek kadar zamanınız var ise ödünç de verebilirsiniz
7. bence opening felan düşünüyorumda altta alevler yanıyo kamera yukarı doğru çıkıyo bi alev filizi sizin logoyu oluşturuyo felan :D bt openingi gibi değil ama olsun :D
3 ve 7 başka oylar farklı başka oy lazımm :D