FrozenBrainTR
☆☆☆ Azrail ☆☆☆
- En iyi cevaplar
- 0
Çar ne?31(adminlar banlar filan ciddiyim ) level EUda çar var![]()
Çar ne?31(adminlar banlar filan ciddiyim ) level EUda çar var![]()
çar = charÇar ne?
Teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1437754222,1437754068][/DOUBLEPOST]O değilde beyler bence Trove Unturned gibi olacak. Söylemedi demeyin. Ama1 yılda değil de, 3 yılda unutulur.çar = char
char = character
character = karakter.
Çar ne?
Benim dediğimle ne alaka?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.+ tomb + shadow hunter. 31-14-6 level sıraları tomb kasacağım yakında.
Çar'in tipini sormadın mı :/Benim dediğimle ne alaka?
Sen çok yanlış anlamışsınÇar'in tipini sormadın mı :/
Yav oyunu oynayan varsa yoksa 50 Türk var onların 20 si bizim klanda kim küfredecekAdam North America'da oynamakta haklı aslında. İnternete erişimi olan Türklerin %94'ü hayvan gibi boş yere hakaret ediyor ve çoğu çocuk. En önemli sebep çok çocuk olması.
Ki bunu oyuna göre değil,internet erişime göre söylüyorum.
Zamanında ülkemizi sömürselerdi bundan iyiydi.
Kardeş artık her mesajımın yanına " son cümleye kadar okumayan alıntı yapmasın" yazıcam bune yeter heYav oyunu oynayan varsa yoksa 50 Türk var onların 20 si bizim klanda kim küfredecek
global chatte şu ana kadar sadece 1 Türk gördüm[DOUBLEPOST=1437754940,1437754896][/DOUBLEPOST]Not:
İtemlerin A***na koyunca oyunu bıraktım ben bi daha da girmiycem lan gitti o kadar şey
ben chat a "türk var mı ?" yazdığımda öm den "sana yok." "bize kadar var." "çok yanlış gelmişsin sen" gibi mesajlar gelmiştiYav oyunu oynayan varsa yoksa 50 Türk var onların 20 si bizim klanda kim küfredecek
global chatte şu ana kadar sadece 1 Türk gördüm[DOUBLEPOST=1437754940,1437754896][/DOUBLEPOST]Not:
İtemlerin A***na koyunca oyunu bıraktım ben bi daha da girmiycem lan gitti o kadar şey
Engilişi bırak da İtemlerin içine ettim :/ben chat a "türk var mı ?" yazdığımda öm den "sana yok." "bize kadar var." "çok yanlış gelmişsin sen" gibi mesajlar gelmişti
çok türk var ama çoğu engilişçe konuşuyor.