Trove-North America

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam North America'da oynamakta haklı aslında. İnternete erişimi olan Türklerin %94'ü hayvan gibi boş yere hakaret ediyor ve çoğu çocuk. En önemli sebep çok çocuk olması.
Ki bunu oyuna göre değil,internet erişime göre söylüyorum.
Zamanında ülkemizi sömürselerdi bundan iyiydi.
Yav oyunu oynayan varsa yoksa 50 Türk var onların 20 si bizim klanda kim küfredecek
global chatte şu ana kadar sadece 1 Türk gördüm[DOUBLEPOST=1437754940,1437754896][/DOUBLEPOST]Not:
İtemlerin A***na koyunca oyunu bıraktım ben bi daha da girmiycem lan gitti o kadar şey

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Yav oyunu oynayan varsa yoksa 50 Türk var onların 20 si bizim klanda kim küfredecek
global chatte şu ana kadar sadece 1 Türk gördüm[DOUBLEPOST=1437754940,1437754896][/DOUBLEPOST]Not:
İtemlerin A***na koyunca oyunu bıraktım ben bi daha da girmiycem lan gitti o kadar şey
Kardeş artık her mesajımın yanına " son cümleye kadar okumayan alıntı yapmasın" yazıcam bune yeter he
Kardeşim ben genel olarak,internete erişebilenler olarak söyledim.

Son cümleye kadar okumayan cevaplamasın.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben chat a "türk var mı ?" yazdığımda öm den "sana yok." "bize kadar var." "çok yanlış gelmişsin sen" gibi mesajlar gelmişti :(
çok türk var ama çoğu engilişçe konuşuyor.