True Friend*

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim. Seni de burada görmekten mutlu oldum. :) Yeniden hoşgeldin.

Emin ol ki burası 12 yaşındaki çocuklarla dolu. Yaşları küçük diye küçümsemiyorum ama bazen çok "abiçe" davranabiliyorlar dikkat et. :)
Yaşın ne kadar büyük olsa bile bazen daha abiçe hareketlerin var.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yaşın ne kadar büyük olsa bile bazen daha abiçe hareketlerin var.

Konuşma stilimden, kendime özgü davranışlarımdan size "abisel" gelebilir hiç umrumda değil kendim ben "PREMIUMA PREMINYUM DEMEYEN BİR abi" olmadığımı biliyorsam başkası beni ne görürse görsün gram takmam.
Ve burada bu gereksiz tartışmayı bitiriyorum bu açtığım konu tartışma konusu değil tartışmak istiyorsan özel mesaj yolu ile tartışalım.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konuşma stilimden, kendime özgü davranışlarımdan size "abisel" gelebilir hiç umrumda değil kendim ben "PREMIUMA PREMINYUM DEMEYEN BİR abi" olmadığımı biliyorsam başkası beni ne görürse görsün gram takmam.
Ve burada bu gereksiz tartışmayı bitiriyorum bu açtığım konu tartışma konusu değil tartışmak istiyorsan özel mesaj yolu ile tartışalım.
Hiçbir zaman tartışma gibi bir amacım olmadı .Ben sadece seninde biraz "abiçe" hareketlerin olduğunu söylemek istedim. ★_★

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hiçbir zaman tartışma gibi bir amacım olmadı .Ben sadece seninde biraz "abiçe" hareketlerin olduğunu söylemek istedim. ★_★

Benim de dediğim gibi; "Sana abiçe geliyorsa hiç umrumda değil ben kendimi biliyorsam sorun yok."

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Beni etiketlemedin ? Peki.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi