Teşekkür ederim. Seni de burada görmekten mutlu oldum.Hoşbulduk... bu forumun bu kadar arkadaş canlisi olduğunu bilmiyordum ^^
Yaşın ne kadar büyük olsa bile bazen daha abiçe hareketlerin var.Teşekkür ederim. Seni de burada görmekten mutlu oldum.Yeniden hoşgeldin.
Emin ol ki burası 12 yaşındaki çocuklarla dolu. Yaşları küçük diye küçümsemiyorum ama bazen çok "abiçe" davranabiliyorlar dikkat et.![]()
Konuşma stilimden, kendime özgü davranışlarımdan size "abisel" gelebilir hiç umrumda değil kendim ben "PREMIUMA PREMINYUM DEMEYEN BİR abi" olmadığımı biliyorsam başkası beni ne görürse görsün gram takmam.Yaşın ne kadar büyük olsa bile bazen daha abiçe hareketlerin var.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben de dahil mi ?Teşekkür ederim. Seni de burada görmekten mutlu oldum.Yeniden hoşgeldin.
Emin ol ki burası 12 yaşındaki çocuklarla dolu. Yaşları küçük diye küçümsemiyorum ama bazen çok "abiçe" davranabiliyorlar dikkat et.![]()
Kendisini bilen biliyor ben kim abi kim abi değil diye şeyler demeyeceğim artık. Daha da beter oluyorlar.Ben de dahil mi ?![]()
Hiçbir zaman tartışma gibi bir amacım olmadı .Ben sadece seninde biraz "abiçe" hareketlerin olduğunu söylemek istedim. ★_★Konuşma stilimden, kendime özgü davranışlarımdan size "abisel" gelebilir hiç umrumda değil kendim ben "PREMIUMA PREMINYUM DEMEYEN BİR abi" olmadığımı biliyorsam başkası beni ne görürse görsün gram takmam.
Ve burada bu gereksiz tartışmayı bitiriyorum bu açtığım konu tartışma konusu değil tartışmak istiyorsan özel mesaj yolu ile tartışalım.
Benim de dediğim gibi; "Sana abiçe geliyorsa hiç umrumda değil ben kendimi biliyorsam sorun yok."Hiçbir zaman tartışma gibi bir amacım olmadı .Ben sadece seninde biraz "abiçe" hareketlerin olduğunu söylemek istedim. ★_★
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
@RedIsBackBeni etiketlemedin ? Peki .s