S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Benim var canım. Ancak çok uğraştıracak, zaman isteyecek sistemlerdi. Biraz okumaya üşenmeyip cevapları oku.Onuda Skript bilgisi olan biri tamamen aktarabilir
Benim var canım. Ancak çok uğraştıracak, zaman isteyecek sistemlerdi. Biraz okumaya üşenmeyip cevapları oku.Onuda Skript bilgisi olan biri tamamen aktarabilir
Teşekkürler.Arkadaşlar,build konusuna çok taktınız.Adam emek verip burda skript kodluyor sırf güzel bir ortam yaratabilmek için yakında buildi düzelticektir.Builde takıcaksanızda gelmeyin ne diyim
Hayatımda Türk milleti kadar okumaya aç bir millet görmedim.Profesyonel Bir Builder Alınmalı![]()
Role Play Sunucusunda Bana Göre Build Çok Önemlidirki Yapılan Buildlere Bakılırsa Pek İç Açıcı Durmuyor. Ya Mimar Alın Sunucuya Ve Mapi Güzel Yapın Yada Hazır Bir Map Satın Alın.
Roleplay haritasi yok, satin almayiz. Yapilar gayet iyi, siz oyle eski tarz krallik saniyorsunuz rolu. Acilinca gorursunuz.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır Modern Oldugunu Biliyorum. Yapılar Size Göre İyi Olabilir Bana Göre Çok Kötü Belkide Çok Daha İyileri Gördüğümden Kaynaklıdır Seçim Sizin Sıkıntı Olmayacagını Düşünüyorsanız...
Modern de degil, sizin akliniza roleplay o tur yapilar olarak taniyorsunuz. Acilinca gorursunuz.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1422280917,1422219561][/DOUBLEPOST]Haritanın %35'i bitti! Asansörün yapımı tamamlandı, yer altı bölümlerinin yapılmamasına karar verildi.
Işıklandırmalar geliştirildi!
![]()
@aklıllıminecraft ünlü oldun el salla[DOUBLEPOST=1422281185][/DOUBLEPOST]Sunucu IP'si belirlendi! Sunucu şuanda yapımda olduğu için giremezsiniz!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aynen arkadasArkadaşlar,build konusuna çok taktınız.Adam emek verip burda skript kodluyor sırf güzel bir ortam yaratabilmek için yakında buildi düzelticektir.Builde takıcaksanızda gelmeyin ne diyim
Neden?Çok fakirce bir şey çıkacak ortaya.
Sanane?Çok fakirce bir şey çıkacak ortaya.
Çıkamaz çünkü ben yardım etmiyorumÇok fakirce bir şey çıkacak ortaya.
Çıkamaz çünkü ben yardım etmiyorum(anlamışsındır sen)
Sanane?
Neden?
Hamachi kullanmıyoruz sunucuda. Bir banyo yapayım, Skype ekleyin: sergun2622 İlgilenebilirseniz moderatör olabilirsiniz. Skype gelince bakarım.Serveriniz açıkmı ? açıksa ip alabilirmiyim beyfendi ve yardımda edebilirim hamanci ahından ve benzeri yerden karşılık beklemiorum![]()