TSC Rust Sunucu Çalışmaları İptal Edildi! - Yeni Çalışmamız: TSC RP

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Skript dil degil.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konumuzun dille ne alakası var şimdi şana su soruyu soracağım.
Sen Skripti Minecraft için öğreniyorsun da Java'yı niye öğrenmiyorsun? Daha zor mu gözüküyor? Bence daha basit, öğrenmesi mi zor? Java bilgimin yarısını edinmem 2 günümü aldı. Eminim Skript'e bu iki günden daha fazla vakit harcamışsındır hemde sadece "Minecraft" için kullanabileceğin bir şey için. Java'yı Skript'i öğrendiğin gibi öğrensen eminim çoğu kişiden daha iyi eklenti yazarsın. Düşün bak Skript için hadi 1 gün harcadın artık Minecraft'a eklenti yazabiliyorsun ve bunun dışında hiçbir şey yapamıyorsun, Java için 2 gün hadi çok zor anlıyorsun 1 hafta harcadın artık Minecraft'a eklenti yazabiliyorsun, kendi programını yazabiliyorsun. "Program" kavramı çok büyüktür umarım bu kelimeyi "Minecraft'a eklenti yazmak" kadar basit bir şey olarak görmüyorsun. Dediğim gibi Skript falan boş işler.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Konumuzun dille ne alakası var şimdi şana su soruyu soracağım.
Sen Skripti Minecraft için öğreniyorsun da Java'yı niye öğrenmiyorsun? Daha zor mu gözüküyor? Bence daha basit, öğrenmesi mi zor? Java bilgimin yarısını edinmem 2 günümü aldı. Eminim Skript'e bu iki günden daha fazla vakit harcamışsındır hemde sadece "Minecraft" için kullanabileceğin bir şey için. Java'yı Skript'i öğrendiğin gibi öğrensen eminim çoğu kişiden daha iyi eklenti yazarsın. Düşün bak Skript için hadi 1 gün harcadın artık Minecraft'a eklenti yazabiliyorsun ve bunun dışında hiçbir şey yapamıyorsun, Java için 2 gün hadi çok zor anlıyorsun 1 hafta harcadın artık Minecraft'a eklenti yazabiliyorsun, kendi programını yazabiliyorsun. "Program" kavramı çok büyüktür umarım bu kelimeyi "Minecraft'a eklenti yazmak" kadar basit bir şey olarak görmüyorsun. Dediğim gibi Skript falan boş işler.
Evet dogru, ancak Java'da profesyonellesmem uzun zaman alir. Program yazmak istesem Visual Basic yada C++ ogrenirim.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Php ile isletim sistemi yaz.

Bunu yazdığın için c++ merak sardım şimdi dev c++ indirdim bakacam şimdi :([DOUBLEPOST=1423600184,1423600034][/DOUBLEPOST]
Bunu yazdığın için c++ merak sardım şimdi dev c++ indirdim bakacam şimdi :(
Program arayüzünden bir şey anlamadım vide izlemem şart ama lol başlıcam şimdi afk :(