Youtube'a gir ve bir şarkı aç. Sonra yorumlar kısmında TTNet ile ilgili yorumları ara. En iyi yönlendirme o olur.
Not: Bir keresinde "TTNet'in babaannesi kaşar" diyeni gördüm. Örnek olarak tabi![]()
Bilmiyorum. Şayet ben izmit te yaşıyorum ama aman aman memnun olduğumu söyleyemem. Aslında pek modemin mbit i ile bir sıkıntı yaşamıyorum fakat müşteri hizmeti berbat.Modemin çekim gücünü internetin fiber olup olmadığı etkilemez.
Bu arada SO 25 mbit paket kullanıyorum, çok memnunum.
Şuana kadar SO ile hiç müşteri hizmetlik bir işim çıkmadıAlıcaksan uydunet al derim şu an superonline kullanıyorum müşteri hizmetleri vb tambir davar uydunet altyapın varsa hiç araştırmadan geçmeni öneririm.
hayatında yapacağın en büyük hata olur ttnet almak
müşteri hizmerleri o kadar cahil ki sorununu söyledikten sonra anında arıza kaydı çıkartırlar sonra gelen servis senin internetinin içine eder çeker gider
kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum superonline en iyisi. en azından türkiyede
Hayatında yapacağın en büyük hata olur. Müşteri hizmetlerindekiler zaten birbirinden mallar.Hele ki minecraftta pvp de oynuyorsan benim gibi biryerleri kırıp delirme ihtimalin var.
Örnek(neden video gelmiyor diye bir video var funny montage olarak ondaki ttnet bölümüne bak) :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Altyapı @@@ gibi nedenseHepsinin alt yapısı ttnet, modem ve müşteri hizmetleri hariç hepsi aynı şey