TTnet İyi Değil Diyen Varsa Girsin Ve İtiraz Etsin Yazdıklarıma !!!

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Troll konu olsun olmasın ttnet yinede çöp bir firma :(
Bana 1 yıl 8mbps adına 1mbps veriyordu sözleşme bitime yaklaştı diye hızlandı son zamanlar :(

Ek olarak B byte iken b bit oluyor*
Yani kb kilobit iken kB kilobayt oluyor normalde*
Ama kimse dikkat etmiyor*

Dahada ek olarak tek socket bağlantı ile olabilecek hızın sınırı bir yere kadar*
Yani dosyanın 8 ayrı kısmını aynı anda indirmek ile bütün kısmı tek bağlantıda indirmek aynı şeyler değil*
8 gişe ile tek gişenin farkı gibi düşünün*
O yüzden 2 değilde 1.6 alıyorsun*

Daha daha ek olarak aradaki gecikmede etkiler biraz*
Yani ama, testte de 12mbps alıyorum zaten :D Tek socket olayını kullanıp bir dosyayı farklı partlara bölerek aynı anda indiren IDM diye bir program vardı, onda da 1.6mb/sn fark yok :D Sıkıntı altyapıda, aradığımızda bulunduğunuz bölge santrale uzak, altyapı da çok kötü, sorun bu diyorlar. Ankara'da merkez ilçede altyapının kötü olması garip doğrusu. Hani böyle küçük illerin dış ilçeleri olsa tamam ama.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yani ama, testte de 12mbps alıyorum zaten :D Tek socket olayını kullanıp bir dosyayı farklı partlara bölerek aynı anda indiren IDM diye bir program vardı, onda da 1.6mb/sn fark yok :D Sıkıntı altyapıda, aradığımızda bulunduğunuz bölge santrale uzak, altyapı da çok kötü, sorun bu diyorlar. Ankara'da merkez ilçede altyapının kötü olması garip doğrusu. Hani böyle küçük illerin dış ilçeleri olsa tamam ama.
Yan apartmandaki şahıs hız testine gerçekten 8mbit (7,9 filanda değil*) hız alırken bende 1mbit alıyordum türkiyede normal böyle şeyler :(